.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Saturday, November 20, 2010

..SeLeSai SuDah..

Alhamdulillah.. sorang lagi adik kami telah diikat dengan rasminya semalam... Sharifah Fatihatul Adnin.. adik aku no. 7... last time adik laki aku Syed Aminurashid.. tapi maser dia bertunang aku tak ekot.. tunang ngan cousin aku jer... anak Chik.. adik mak aku.. dorang buat kat Kedah... Natul laks buat kat umah aku... baru jer tadi... last minit tuka rancangan... bab mak aku tak larat nak kemas rumah.. so they decided to do it at our house yang serba lapang nie.. maklum lar.. perabot tak banyak... hehehe... penoh satu rumah ko... tak jemput sapa² pon.. just a family affair...

Aku tak masak apa sangat.. just buat puding marble 2 bekas.. dan 75 batang popia goreng.. ilham dari Mamalyna.. mekasih yer.. memang sedap tau crab stick dibalut popia.. layan jer makan... sekejap jer dah abis... puding pon abis... ohhh adik aku yg lain bawak buah.. sandwich.. dan mak aku buat kuew tiow kerang... Natul bertunang dengan boipren dia sekian lama... akhirnya berani melangkah ke hadapan.. orang Kedah.. jauh datang bertandang ke rumah kami... harap² fasa pertunangan dorang dilalui dengan kuat dan tabah... saat bertunang nie lar nak jaga sangat... orang kata darah tengah manis... Insyaallah akan dihalalkan kedua² pasangan pertengahan tahun hadapan.. semoga dipermudahkan dan kedua²nya berakhir di jinjang pelamin.... amin..

Kami nak kluar nie.. nak ziarah Papa di Hospital Selayang... dah transfer ke sana.. sbb dia sebenarnya bermasalah dengan pundi kencing... dan specialist nya ada di sana... En. Ady kata Papa nak kena bedah.. doakan yang terbaik buat Papa...


1 comment:

Chaon Cornerz said...

semoga semuanya berjalan lancar.. amin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails