.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, May 7, 2010

Jom Exchange LiNK..!

Salam.. korang.. kepada yg berminat... yg MINAT sahaja.. yang mengikuti blog ini.. yg selalu bacer entri² merapu meraban kat sini.. yg sudi nak berkawan dan menambah kenalan... yang dah link aku di blog dia.. tapi aku tak perasan... sila lah.. sudi²kan tinggalkan Link Blog anda di sini... Insyaallah.. aku akan link-kan blog kowang ngan blog aku yg tak baper nak glemer nie sebagai tanda penghargaan persahabatan di alam nan maya ini... hahahah... serius nie okkk.. ;)

Sekian.. mekasih!


27 comments:

.::WaNiE::. said...

kalau sudi link la saya :)

ainnoraini said...

same le....kalau sesapa sudi ape salahnye...untuk berkongsi cerite dan meramaikan kenalan...

aiDieNa said...

WaNiE & aubbiraubu telah di link kan..;)

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

jom kita exchange link.. :):):) i'll link u kay .. c u around...

lina said...

ye apa salah nyer kita tambah kan kenalan di alam maya ini. Byk yg kita boleh pelajari dan kongsi kan.

nanizamros said...

salam perkenalan....

Mr & Mrs Ai said...

salam perkenalan....jom xchange link kalo sudi sis...

http://mrmrschenta.blogspot.com/

mrsboan said...

pehh!! rasa macam nak cium jugak budak yg kat top banner tu...tomeii..

http://mrsboan.blogspot.com

aiDieNa said...

Semua di atas telah selamat dilink-kan.. kalau tertinggal sila msg yer.. :)

BlogSyarih said...

mohon link ngan blog saya. nanti you letak link you kat blog saya kat linkexchange saya akan link balik.

blogsyarih.com

zurazari said...

salam dear...

berminat gak nak exchange link...
jom nak?

sy add ur link fierst kat geng moms yer... nnt u cek eh...
hopefully sudi link kan balik...

aiDieNa said...

zurazari,
Kecil tapak tangan.. padang bola saya tadahkan.. ok.. dah linkkan ur site.. :)

mizct10 said...

saya pun suka nak tmbah2 kenalan.. lagi ramai lagi bagus coz sy bru ag dlm dunia blog ni...:)

mizct10 said...

;)

lieya said...

berminat gak nak exchange... jom...

enol said...

Salam....
sudi2 lah melawat blog saya...

enol said...

sudi2 la lawat blog saya :)
http://enol-photographerspirit.blogspot.com/

Zalinzalina said...

jom tengok blog kak ina...

a.samad jaafar said...

t kasih kerana sudi singgah dan follow sy.. sgt2 sy menghargainya.. dan saya pula dgn gembira mengikuti blog ini..

kalau sudi : http://samadjfr,blogspot.com

Miz Fieza said...

http://luveofsecret.blogspot.com/

jom pg sini........

Insan Kesunyian said...

http://breadstrawberrychocolate.blogspot.com/ follow2

izaminallah said...

assalam..sudi2 kan la dtg lwt belog saya ye...hehe..tenkiu.. ;)

Bonda Ryan said...

Blog bonda menarik..

Jemput lah singgah blog bindaryan yer :)

eza@miza said...

jemputla ke blog saya yg xseberapa.. huhuhu=))


zafikstory.blogspot.com

Fareast Ibnu Din said...

ni link saya kak..

http://fareastfaiz.blogspot.com

MasterJee said...

haha...Puan....jgn lupa link blog saya....... nanti puan syura marah... hehehe.. http://tintamasterjhee.blogspot.com

seri NIAN said...

ok sis. layari juga

http://www.vitamindiha.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails