.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, May 12, 2010

..KoNVo ADiK yG BoNGSu..

Hari tu kan... kitorang pegi PICC.. meraikan hari konvokesyen adik aku yang bongsu.. Sharifah Husna Shifa.. bangun ler pepagi.. mandikan bebudak tu... siap bagai... dan dah sampai sanerr.. hurmmm pada saper pernah pegi konvo tau lar kan keadaannya... yg boleh masuk dlm dewan hanya 2 orang... aku pegi pepagi sebab ingat nak temankan mak masuk dewan.. tapi pk punya pk... kalau aku masuk dlm saper laks nak diharapkan jaga puteri² keteng yg nakal nie.. makanya I decided duduk kat luar jer.. n adik aku Emean yg temankan mak..

Sepanjang menunggu majlis tamat... sempat lar kitorang jenjalan cuci2 mata dan kuar duit beli barang kat kekedai yg berderet di ruang legar PICC tu... yg banyak dijual.. bunga lar... dan sangat laku.. of course.. biler majlis cenggini.. laki ker pompuan ker sumer dapat bunga... maka aku pon belikan lar Shifa bunga... sebab kalau konvo tak dak bunga.. teraser sangat sedehhh.. hahaha... org lain sumer ada benda dipegang kat tangan... tapi.. ko kosong... aku adalah sangat paham perasaan itu... apa?? Eh aku dapat lar bunga maser konvo dulu... tapi tak ler sebesar bunga² owg yg ada boipren... maser tu aku single mingle... tak der saper yg nak... huhuhu....

Seperti biasa.. nak2 dare keteng En. Ady memang lar tak reti diam... ke hulu ke hilir berlari²... sarapan pagi pon payah... berkecah lar meja tempat kitorang makan... memalukan sungguh.. tapi sib baik alah bisa tegal sebab dah biaser.. lantak lar org nak kata apa.. hahahah...

Layan gambar jerlarrr...

..dorang dah jumpa port bermain..

..kat cecelah besi² nieh..

..si kecik nie pon boleh tahan... tak mau der kita pegang.. dia nak lepas bebas.. ke hulu ke hilir kaki melangkah.. puas dapat jalan sendiri..

..banyak peel si Alyaa nie..

..auuuchakkk... cayer di cinieee...

...aloloooo cantik nor lar gigi dia..

...sengih kemain.. aper yg dia happy sangat tah..

..tengok lidah tu.. dah tak larat nak larang dah.. sumer nak jilat.. nak rasa..

..sampai air liur pon meleleh²..

..jatuh bangun kehidupan.. belajar utk berdiri kembali setelah rebah berkali2.. hehehe

.."Hey you!!"..

..langkah lintang pukang.. tapi laju cam tak der break..

.. Ainna & Aisha..

..sedang menunggu..

..Alyaa buat muka daring..

..boring..

..main jer kejenyer..

..penantian satu penyiksaan.. perangai budak2 mengeruhkan keadaan.. hehehe

..ngantuk dah nie..

..amik mood nak tido..

..tido.. eh org lain yg tido...

.."You want me to sit??"..

.."Kakak buat muka geram.." Tak geram pon..

..me with my sis..

..mak ada sekali..

..tahniah semoga terus mengorak langkah gemilang..



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails