.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, February 18, 2015

At Lasttttt....

Akhirnya.. berjaya juga kutakluki semula blog yg sekian lama diredirect ke page lain... kuang asam kan... sakit hati aku tau... sakitnya.. tu di sini.. di dalam hatiku... nak page ko fames ker aper ker.. tolong ler jgn buat keje keji lagi menyusahkan orang lain... banyak lagi cara lain boleh buat... susah nak melayari alam tanpa sempadan ini kalau ada manusia² macam nie yang suka mengganggu gugat ketenangan orang... huhuhu

Tima kaseh banyak buat En. Ady yang sanggup bersengkang mata menggodek HTML code blog aku.. :D  Berbaloi jugak berlaki orang IT.. kikiki... Okeh... here I am... at 8.46 in the morning.. typing this bebeling to all my viewers.. Insyaallah.. lepas nie aku akan rajin²kan diri mengupdate yer.. trimester pertama telah berlalu... sekarang trimester kedua... ok dah rasernyer mood bersimpang siur tu... tak banyak.. ok ler sikit...




Monday, November 3, 2014

Nak ARNAB Free??

Dah lama tak buat giveaway kan.. nak tanya antara ramai² pembaca blog Bonda nie.. ada tak pencinta haiwan.. berapa ramai yang minat rabbit dalam nie.. Bonda nak bagi sepasang rabbit giveaway.. tapi nak tgk sambutan dulu.. kalau banyak baru kita on.. 

Jadi pembaca² blog Bonda sila komen "Saya suka Rabbit" kalau nak join giveaway inie.. ;)




Wednesday, October 29, 2014

ZALORA Watches Malaysia.. bukan sekadar aksessori..

Pasaran jam tangan kat Malaysia nie agak besar..  terima kasih atas industri fesyen kita yang semakin rancak berkembang akhir-akhir ini..  permintaan yang semakin tinggi untuk jam tangan daripada pembeli juga merupakan salah satu faktor penting terhadap berkembangnya pasaran jam tangan di Malaysia.





Koleksi watches Malaysia boleh didapati dengan pelbagai pilihan jenama antarabangsa dan tempatan. Kepelbagaian pilihan juga sangat mengagumkan dengan banyak jenis jam tangan yang boleh dipilih buat wanita dan lelaki. Kita cuma perlu dapatkan jenama jam yang menawarkan seleksi pilihan jam yang bukan sahaja cantik tetapi juga praktikal.. ini penting sebab jam tangan bukan sekadar aksesori fesyen tetapi juga alat yang kita guna untuk mengetahui masa serta tarikh.


Jam tangan lelaki dan wanita di Malaysia juga semakin stylish dan moden daripada segi rekaan. Sesuai dengan kehendak pasaran yang memerlukan koleksi watches Malaysia seiring dengan trend fesyen terkini yang sedang hangat.


Kita mungkin lebih mengutamakan jenama dan harga tapi keselesaan jangan letak di tepi.. jam tangan yang berkualiti selalunya tahan lebih lama dan tidak mudah rosak.. Ini membolehkan kita memakainya untuk satu tempoh yang lama. Barang yang kita beli itu asset kita.. asset mestilah sesuatu yang berbaloi dengan wang yang dikeluarkan.


Tips dan review untuk cara menggayakan jam tangan yang betul ataupun koleksi jam tangan yang terkini boleh sahaja didapatkan di website ZALORA. Di sana terdapat seleksi watches Malaysia online untuk wanita dan lelaki dengan harga yang agak istimewa.. Tunggu apa lagi?? Jom layari website ZALORA Malaysia sekarang!


 







Monday, October 13, 2014

16 BE??!

Dah  bersawang blog nie tak berposting.. tup2 hari ini seperti hari² sebelumnya bila dilogin dan dilihat update pasal blog kat nuffnang... nah ini dia.. membuat mataku berkelip berkali²... realiti atau ilusi semata².. salah tgk ker.. salah kira ker.. aper ke banyak benor BE nyer... huhuhu... wahhh harus mak hapdet hari² lepas ini..  

 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails