.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, May 26, 2010

mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest

Yes.. musim contest kembali lagie.. yer di blog inie lar.. blog owg lain tak der musim.. sentiaser meriah dengan contest.. contest nie dianjurkan oleh Mamaeja in colaboration with her newly launched blogshop JarumJahit Collection.. this is my first time masuk kedua2 blog Mamaeja.. kebetulan yg sangat tak dijangkakan coz aku mencari contest lain tapi terjumpa pulak contest ini.. memandangkan aku ada apa yg penganjur mahu maka tak ada ruginya mencuba nasib.. hehehe...

Photobucket

Okeh.. Mamaeja nak tau pembaca suka atau tak suka blog dia.. errmmm.. seperti juga ibu2 yg lain.. salah satu sebab bukak blog adalah untuk menyimpan segala memori membesarkan anak2.. kisah suka duka bergelar isteri dan ibu.. jadi.. aku suka lar ngan blog2 macam nie.. konsep tak ubah diari.. maka adalah sangat seronok dapat berkongsi pengalaman walaupun dari kisah hidup orang lain... ermm.. rasernya template blog Mamaeja nie simple, kemas dan mudah dibaca.. so aku suker juga.. dan lagi.. aku memang sangat suka melihat keletah budak2.. dan baby Nurin Asyura adalah sangat cumil.. especially dalam costume di studio tu... ermmm.. nak tanyer sikit.. amik gambar tu kat studio maner...

Photobucket

Inilah dia kedai baru Mamaeja yang pandai menjahit inie.. kepada ibu2 atau sesiapa sahaja yg berminat dengan baju yg custom made.. boleh lar jengah2 ke sinie..

Ini dia gambar yg ingin dipertandingkan..

Putri Ainna Najihah binti Ady Putra di dalam gambar.. anakanda bongsu Bonda Sharifah Zurina binti Syed Zulkefeli.. dilahirkan pada 1 Mei 2009 dan kini berusia setahun++.. Andainya ditakdirkan.. ehehehe.. gambar Ainna berjaya memikat hati juri.. dapatlah dihubungi Bonda di email inie.. aidiena@gmail.com..

Kepada kengkawan yg berminat ingin tahu lebih lanjut mengenai Mamaeja atau nak turut serta memeriahkan contest ini.. masih sempat lagi.. klik sahaja banner di atas inie... otomatik anda akan diterbangkan ke destinasi... hehehehhhh ;)

1 comment:

mama eja :) said...

LULUS! thanks for joining in and gud luck ye! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails