.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, May 14, 2010

Invitation to Nuffnang Screening - The Descent 2


Fuhhh.. sib baik aku tak terlepas pandang.. at first aku ingat aku tak terpilih dah.. sekali.. maser aku tgh clean up my mailbox.. tetiber aku terpandangkan msg dari Nuffnang yg blm kubuka.. mailbox tu penuh sangat.. sampai overlimit.. tu pasal tak perasan..

Dan biler kubuka... sungguh tak kusangka.. aku adalah antara 100 orang yang terpilih melalui 254 komen yg diterima nuffnang yang menghendaki nufnangger yg berminat menadapatkan 2 tiket percuma menceritakan perasaan mereka melalui ayat "what would you be afraid to find in a deep dark cave.."


Saper tanak tiket free kan.. maka aku pon mencuba nasib.. sebab pertama aku memang lar peminat filem seram dan kedua tersangat lar senang syaratnya.. untung sabut timbul.. untung batu tenggelam... dan aku tinggalkan ayat dlm kotak komen itu seperti di bawah ini:

Dan email telah kuhantar sebagai confirmation... which if aku terlepas pandang.. by 12 tgh hari.. today... invitation untuk aku itu akan dilupuskan... huhuhu... sib baekkkk...

Lagi sekali.... Mekasih banyak yer En. Nuffnang yg baik atiiiii ;) I Lap U for Laping Me.. huhuhu


4 comments:

aMy@LoLipOp said...

waa congratulations !
best gambar ni .. tapi saya blum tgk yg num 2 lagi ..
mmg nak tgk sgt !
num 1 mmg best saya suka .. :)

aiDieNa said...

Hmmm... jom tengok wayang..;)

.::WaNiE::. said...

walaupun simple tp bermakna

tak mo mati keseorangan:(

aiDieNa said...

Memang betul Wanie.. mmg tak sanggup mati keseorangan... huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails