.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Monday, November 8, 2010

..OveRsLePt..

7.30 pg... walawehhh.. gillosss.. arinie keje.. nak antar bebudak p nursery lagi.. kompen lambat arinie.. pasrah jer.. sepantas cahaya gaban.. bersiap dan chow.. sib baik bos tak dak arinie.. tapi still kena justify kat thumb print report ujung bulan nie.. perkara² begini akan terjadi... what to do.. nie sumer gara² tidurku terganggu dek kejutan si Alyaa mintak temankan dia ke tandas.. aduhaiii... sebelum² nie dia bangun jer p toilet sendiri.. sebab lampu toilet mmg aku biarkan terpasang so that biler dia nak terkucil idak ler perlu kejutkan kami yg sedang nyenyak tido.. dan tidak ler juga dia terkucil dlm seluar sementara nak tunggu kami bangun bukak lampu...

Sekarang... "Bonda.. cepat lar bangun.. kakak nak kencing nie... Bonda teman lar kakak.."  Harus pantas bertindak.. walau kepaler separa ding dong... kang kalau dia terkencing kat situ saper yg susah.. akak jugak.. tensi gue.. dia jadi cenggini semenjak tengok citer aper tah kat umah tok dia CD Ami Ali dia pasang.. dia kata ada ular besar.. dia takut.. snake.. snake... aduhaiiii.. sampai biler nak takot??


5 comments:

Ena said...

alahai..

mrmm.. anis pun malam tadi kejut ena sbb nak kencing.. selalu die rp sendiri jekk.. tak bukak lampu toilet tai lampu dapur dah terpasang.. ntah naper.. tetiba je takut.. haishhh..

pastu memg kerap terbangun gak gara2 si ifan la tu.. tak abis2 ngan susu jekkk.. sampai bila la nak kurangkan susu pun tak tahu waima dah makan..

Lizzie Yasmin said...

ala.. hari tue ,.. bkn ada cite Alya dah pandai pi toilet snditri ke?? Cian bonda terkejar - kejar hari nie...

noor afzan said...

adoila si kecik.mudah sgt terpengaruh dgn tv.

noor afzan said...

aiseh..
agaknya budak tu tak sedar kot.
tu yang selamba je rokok.

aiDieNa said...

Ena,
Budak tengah nak membesar memang minum banyak susu Na.. ikutkan jerlar..

Lizzie,
Tu lar cian kat Bonda.. mmg dia pandai p toilet sendiri.. tapi bila takotnya datang.. teruklah..

noor afzan,
Memang besar impak pengaruh tv nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails