.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, November 24, 2010

..Buta JaLaN..

Salam.. ramai ker yang masih berjaga.. aku patutnya dah tido.. sebab esok kena bangun awal.. kena attend kursus.. dan aku adalah tidak familiar dengan jalan yg harus aku lalui... puas aku study map utk ke destinasi.. bunyinyer macam jauh benor kan.. hehehe.. area KL jugak.. idak ler jauh maner.. cumanya.. aku nie tak biasa drive luar dari kawasan... kalau jauh² tu harus sesat kalau tak dipetua jalan... huhhhh... dah lar esok aku sowang² jer... drive sendiri... biler lagi kan.. tak selamanya hidup boleh bergantung dengan orang.. orang KL berpuluh tahun... tapi jalan kat KL pon aku fail... huhuhu... doakan perjalananku dipermudahkan dan.. aku temui jalan pulang... daaa.. gud nite everybody... sweet dream.... :*

4 comments:

deidaa said...

hahah calit k.pah.
aku pon kira ratu sesat.
b4 aku nak gi destinasi pd hari kejadian.. aku make sure survey jln dulu.

Penah aku nak gi PJ (sgt dkt gile dgn opis aku).. studi gugel map so gi kali ke5 gi baru jumpa jln.. aduh sengal sggh aku :))

deidaa said...

BE tu apa?
UV tu apa?
huhu blank plak aku.

Ena said...

salam kak..

owh..p kursus wacana tu ker kak? kalo tak mesti kita jumpa.. tapi ena tak p la plak..

ok la jugak sbb akak drive hari2.. ena? pemalas!! ;D

semoga dipermudahkan urusan akak..

mamasue said...

rajinnya mengupdate blog waktu2 begitu...huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails