.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Thursday, November 18, 2010

..PerTaMa KaLi PaPa TiDo HoSPiTaL..

Lanjutan dari enrtri ini dan  ini .. inilah gambar papa yg di wad aritu (masih belum keluar lagi hingga hari inie).. itu hari pertama kami melawat papa dan satu malam papa di hospital.. itu lah juga kali pertama papa ditahan di wad.. biler tengok keadaan papa.. seriously.. remind me to my late Abah... terbayang² keadaan Abah maser terlantar sakit di hospital dulu.. sangat sedeh... tapi itu 12 tahun dulu.. dah lamer abah tinggalkan kami rupernyer.. sangat sedeh biler parent kita sakit kan... aritu mak sakit.. batu karang dalam buah pinggang.. masih lagi dalam proses rawatan.. kali nie FIL juga sakit akibat organ buah pinggang juga.. mungkinkah juga batu karang??  Korang tau mana tempat selain hospital mujarab ubati  sakit batu karang atau berkaitan buah pinggang??  Kalau tau boleh lar share² kat sinie..

..En. Ady memerhatikan papa yang tak bermaya..

..terujinya kasih.. taat setia.. susah senang harus bersama..

..budak dua orang nie tengah beraksi depan kamera Uncle Roy yg ada sama aritue..

..En. Ady menjaga nak² dara notti nie..

..Ayah kata "Jangan bising.. nie tempat orang sakit.."


..masih minum susu dalam botol.. nak gelak.. gelak lar.. dia buat dek sajer..
 
..biler dah jauh berjalan.. minyak kena lar isi..

.."Kesian Tok Papa kan.. Tok Papa sakit.."

..Hari yang mendung.. hujan sangat lebat masa kami kuar spital petang tu..

..pintu apa nak dibuka Ainna tu??  Yer.. pintu toilet.. sibuk nak ekot kakak dia.. yg pantang nampak toilet.. mesti nak singgah..

..Layankan ajer.. daripada dorang buat bising..


..Semoga Tok Papa cepat sembuh..


3 comments:

♥ Juliana Violet ♥ said...

Comelnye semua si kecil molek tue...
=)
Semoga papa cepat2 sembuh ye...

Yang pencarian wajah AnnaSha tue, datanglah join...
contact annaSha or boleh contact Vee...
=))
Ajak kawan2...

armouris said...

info tentang batu karang di SIHAT SELALU - Punca Batu Karang Terbentuk

deidaa said...

aku sedih kalo org tua sakit.
Arwah abah aku tiba2 je masuk wad icu & meninggal.. lg aku sedih,
sehari sebelom ry aji pulak tu :-(

jg le org tua kita selagi terdaya ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails