.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, November 12, 2010

Any SpeCiaL OccaSiON??

Tadi kami balik cepat.. cepat in other words mean kami balik sesama dari office amik anak dan terus pulang ke rumah -sendiri- dan tak singgah tempat lain melainkan kedai runcit beli barang basah utk masak dinner.. haa ko explaination yg panjang lebor.. tak paham jugak tak tau ler.. seperti biasa.. hari Jumaat hari jammed segala hari.. tetiap minggu sama jer.. kecuali hari cuti am.. org tak turun keje.. maka tidak lar jalan itue ber'jam'... sangkut kat jalan almost 1 1/2.. gillos... lenguh tulang pelvis aku meringkuk dalam kereta... sib baik ler balik ngan En. Ady.. boleh ler aku jadik mem besar kat sebelah tu.. hehehe

Kenaper eak.. setiap kali hari Jumaat jalan musti jammed??  Any logic explaination?  Aku raser sebab sumer orang terujer esok cuti... dan dah plan macam² malam tu.. tu pasal balik awal.. malam akan awet muda... malam yang panjang.. ujung² minggu owang jarang tido awal... alarr.. wat per tido awal².. esok bukan keje pon... maka malam itu digunakan dengan sebaik²nya..

Aku.. kitowang kalau sampai umah awal.. sempat lar aku memasak.. masak yg simple² jer.. mee goreng.. makan anak beranak.. tapi udang harus dipulun anak² aku dulu.. mee nyer baper urat jer yg masuk mulut.. hantu seafood sunggoh!  Lepas makan lepak² layan tv.. Too Fast Too Furious kat tv.. ok lar sementara tunggu si Alyaa abis tengok movie dia kat pc.. leceh tul.. dia terlebih sibuk ngalahkan kita..

Kowang buat aper di hari Jumaat malam Sabtu inie.. any special occasion?

3 comments:

deidaa said...

ndak je aku turun & tnya tiap2 kenderaan.. mana destinasi dorg sebenornya?
Asal jemaat je aku blk ikot duke...
psl jln biasa harus hazabbbb nokkkk! :P

Chaon Cornerz said...

slalu malam jumaat jem sebab orang pk sabtu tak ujan kot.. so bleh hangout smpai lewat malam.. lepak2 ngan member ke.. tue la buat jem tue.. hehhe..

aiDieNa said...

deidaa,
Bagus jugak rancangan ko tue Fida.. agak² biler tu ko nak banci..hihihi

Chaon,
Eh.. kalau ujan lagie teruk jammednyer lar Chaon..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails