.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, November 17, 2010

..LaPoRaN HaRi iNiE..

Salam.. dah balik berayer ker masih ramai lagie terima kunjungan tetamu.. tak dak sapa datang umah kami.. sebab.. kami tak dak umah.. hehehe.. tak pi mana sangat pon.. pi mai..pi mai.. tang tu.. hmmmppp.. korang sumer.. jauh berjalan??  Banyak ker dapat daging korban.. aku dapat lar satu bungkus.. makcik En. Ady yg bagi.. kat Taman aku nie buat korban jugak.. 6 ekor sumer En. Ady kata masa dia p semayang raya pagi tadi.. tapi.. tiap² tahun pon kami tak pernah rasa daging kat Taman nie.. sebab.. tak p amik.. sapa suruh kan.. biarlah org yg lebih memerlukan yg dapat bahagian tu.. abis bahagian kami pon org lain yg bagi.. cukup lar tu kan..

Pepagi tadi.. seperti biasa.. settlekan hal rumahtangga.. then only kitowang kuar rumah.. melawat sedara mara dekat... tu pon lepas Zohor baru gerak.. mak bising awat sampai lewat sangat.. hehehe.. biasa lar kan.. owg bizi anak ramai.. hahaha... ramai lar sangat!

Lepas isi perut umah mak.. kenyang giller².. kami ke Hospital Serdang.. lawat FIL yg masih warded.. keadaan Papa nampak makin stabil.. Alhamdulillah.. semoga cepat lar dapat kuar spital... Amin...

Balik lawat Papa terus ke Ulu Klang... lawat Makcik Ady pulak.. makcik Ady nie meniaga depan umah dia.. anak² aku biler datang umah dia buat macam p shopping kompleks bapak dia.. nak apa.. main amik jer.. ikhss.. ikhss. ikhsss... sib baik lar Makcik Ady tu dah tak heran... layan jer aper budak² tu nak.. makan pulak sedap².. Makcik Ady nie memang pandai masak...

Lepas Asar singgah umah mak jap sebelum pulang ke rumahku syurgaku.. esok kan keje.. ker ader lagi yg bercuti??  Harus lar kan.. okeh.. pada kowang² yg cuti panjang... amik peluang nie berehat puas².. nikmati cuti yang berkualiti... biler bawak keta tu leklok... jangan lupa jalan pulang... hehehe


2 comments:

Ena said...

heheheh.. pada ayat yg last tu..
sama la ngan ena pun.. tak ke mana.. psusing2 tang tu jugak.. tapi petang baru kuar2 cari makan kat umah owang lain plak.. ;D

aiDieNa said...

Ena,
Sama lar kita kan.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails