.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, November 30, 2010

BE nie yang aku nak publish semalam..

***First of all.. sorry for the blank entry semalam.. aku dah taip panjang.. cam kat bawah nie.. tapi editor aku bengong... tak kuar aper yg aku taip... so try publish hari nie.. kita tengok ok tak... bismillah....

***********************************



Baru perasan tadi... tapi tengok lar... kebanyakkan BE aku berpihak pada blog yg satu lagi... dah lar jarang hapdet.. ngaper lar nuff kasik kat situ?? Agak²nya aper kriteria pemilihan blog yang En. Nuff tetapkan utk park iklan kat satu² blog eak... dulu aku pernah jadik camnie jugak... kat Primary.. hehehe.. macam kad kredit lar pulok... yer kat Primary Blog aku yang hari² aku update nan ado BE tapi di Supplementary Blog bleh plaks jatuh berketui²... camno?? Jadik aku yang curious nie dah tak larat nak tertanya² sendiri... makanya aku pon menyibukkan diri menghantar satu tiket di ruangan ramah mesra En. Nuff berbunyi begini..

Subject: Am I Blacklisted?

Date: 28 Sep 2010 09:51 AM Posted By: Sharifah Zurina binti Syed Zulkefeli

It have been months since I get my last BE in my primary blog http://aidiena.blogspot.com. I wonder am I being blacklisted since I couldn't make to come to Sony TX5 event at Sunway Lagoon after I've confirmed the invitation through email. I couldn't come to the event since I get last minute unexpected called form in laws saying that my FIL is really sick. No matter how excited I am to join the event I have to let it go since it left me no choice as family is my first priority. I feel really bad to do that but I've sent an email explaining the reason a day before the event. I am truly sorry and I hope nuffnang Team would understand.
Dibalas begini oleh En. Nuff..

Subject: Re: Am I Blacklisted?
Date: 28 Sep 2010 10:21 AM Posted By: Robb Chew (Staff)
Hi Sharifah,

You're not blacklisted from our community. If you are, your ads will not show and the Nuffnang logo will disappear too. You'll also not be able to login to your account.

Your claim seems to be misguided. From our records, there was a campaign on your mentioned blog this month (September).

Do note that advertisers are the ones that choose which blogs they want to advertise on. Should your blog be suitable for them, they will advertise on it based on their campaign target audiences.
Cheers,
Robb Chew
Blogger Relations Executive

Nuffnang Sdn Bhd

www.nuffnang.com.my

Depa kata syarikat pengiklanan yang pilih blog maner dia nak tepek iklan dia.. depa tak dak hak... jadi... perlu ker aku tanya kat advertiser sendiri?? Hurrmmm??

Jenoh lar akak nak kumpul duit dari BE rumah hinggapku itue... huhuhu jadi.. korang.. bleh tolong tak?? Tolong jengok² rumah hinggapku itue semasa ketiadaanku.. hehehe... datang arrr... bukan kena bayar pong... pakej 3 hari 2 malam aku bagi... ada banyak mender aku nak kongsikan ngan korang sumer kat situe... tak cayer.. pi arrr tengok.. hehehe >__<


 

5 comments:

Ena said...

apa yg tapi tu kak?

Ena said...

owh..

itu kisahnya..
hehe.. tak pe..

ada la jugak tu kan!..

blogsyarih said...

Kesian le ...dah penat-penat tu buat blog pas tu kempen lagi tup-tup tak dapat ish...frust la. Saya penah cuba kat NUFF dulu tapi rasa penat aih. Sebab kat NUFF ade 100 ribu blogger. Bayangkan macamman nak dapat tempat. Mereka yang pro tu dah lama kita ni baru je nak mula mana nak sama. Sabar je la...usaha lagi laa...Saya dah tukar guna MaanggaAdd lak la ni dia punya expression pun banyak tapi tak kaya lagi aa..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

akak pun gitu .. blog mamafarhan tu kadang2 lagi banyak BE dari blog farhan emily. padahal blog mamafarhan tu dah lama tak aktif.. pelik kan..

akak pulak kes lain, so hantar la tiket ke nuff... akak tanya soalan lain tp nuff jawab lain. last2 lantak ko la... malas aku nak layan

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails