.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, November 23, 2010

..BuKaN SeNaNG NaK BLOGWaLKiNG..


Bukan senang nak maintain blog.. bukan senang juga nak dapat idea nak tulis entri... bukan senang nak dapat BE.. bukan senang nak maintain UV... bukan senang nak curi masa blogwalking... bab per aku jarang berblogwalking... sebab tetiap kali blogwalking aku mesti stuck kat blog owang tu.. bacer entri dia lama²... kalau blog dia best lar.. dan ada jugak yg aku digging entri dia yang lama² membayangkan betapa bestnyer bacer blog dia.. sampai aku dah terlupa niat aku sebenar.. blogwalking... kiranya blogwalking nie macam p beraya lar kan... kalau p raya umah kengkawan... then dihidang laks dengan menu² enak penambah lemak.. lamer lar kita bertandang di situ.. tapi kalau setakat serdak kuih ngan air sirap... nak bersembang pon asyik tersedak... hehhhh... tapi aper aku nak buat eak... dah entri kowang sumer best²... nak salahkan saper kalau aku lambat sampai umah kowang??  Salahkan mereka yg hidangkan entri yg sedap²... nak salahkan saper kalau badan jadik gumokkk??  Salahkan kowang lar... sebab kowang aku asyik berteleku depan pc.. tak gerak² dari tadi... kurang gerak.. stamina & metabolisme drop low..  ikhs.. ikhs.. ikhs... ader ker patot??  Whatever...

P/S:  Aku buat entri tak best nie supaya korang tak salahkan aku biler kowang gagal blogwalking... hihiiii... ;)  Anyway.. mekasih datang sinie eak!

2 comments:

syariza09 said...

haha..kalo gemokkk, salahkan saper? sila salahkan kuih-muih iteww ^_^

Ena said...

hahahha..

camtu la pulak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails