.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, April 21, 2010

Salam JumPer KembaLi...

Salam.. korang sihat.. sorii lar lama menyepikan diri.. tak blogwalking dan tak bersapa ngan sumer.. sebenarnya aku baru jer balik dari Ghanu... hehehe.. entry dari 17/04 sampai entry sebelum entry ini adalah dijadualkan.. of course.. tak bleh lar biar blog sunyi kan... walaupon visitor dah turun giler2... I diam bukan bermakner I sombong kay.. I diam sebab mmg I tak bukak rumah maya I inie.. I p jauh2 di Pulau sana... bercuti... terpisah jauh dari hiruk pikuk kotaraya... tenangkan fikiran dan rileks.. sooo.. I really thanks you all yg sepeninggalan I memeriahkan rumah yang sunyi ini... bertamu sambil minum2 kopi... hehehe.. takper I halal.. minum ler.. lepak ler... tanpa u all aper lar gunanya iklan kat blog I nie kan... buffered earning perlukan traffic... dan u are my traffic mekasih yer u all.... lap u a thousand times... hehehe... Insyaallah.. I ziarah kembali pada sumer yg dah menerjah blog ini.... cepat atau lambat... tapi.. ianya satu yang pasti.... ;)

5 comments:

IdzaLia said...

oo yeke.. best tu pegi bercuti dpt tenangkan fikiran dan dpt erat hubungan mesra dgn family kan...

.::WaNiE::. said...

seronoknye g pulauu

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

bestnyer bercuti ke pulau. gi pulau redang jugak ke..

Ena said...

salam kak..

heheh.. g bercuti rupenye.. ingatkan g maner la jiran ena nie.. ke tanah kelahiran ena rupenyer.. tp ena cam dah leh agak akak p bercuti.. sbb ye la kan.. dah lame akak tak bercuti2 kan.. akak g Perhentian ker? ker pulau kapas? ker redang? g tasik yg cantekkk tu yeh!...hahaha.. nak gak teka kan.. ekekeke.. kalau kat perhentian tu dekat dah ngan kg ena tu.. bestnyerrrr...

aiDieNa said...

Betul tu idzaLia.. tenang²kan fikiran.. rapat²kan hubungan... :D

WaNiE.. jom kepulauan.. ;)

Kak Mimi.. ermm bukan Pulau Redang.. hehehe

Hehehe Ena.. cam nak buat kuiz laks eak... dah dekat tu.. dah dekat.. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails