.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Thursday, April 29, 2010

Contest Seiras Wajah Musim Kedua

Ohooo.. dari thn lepas dah pernah tengok contest dari UmmiAbbiQis.. tapi tak sempat nak join.. so.. kali nie dah dekat tarikh tutup... tu pon sebab bacer blog jiran yang juga hampir ketinggalan ketapi... aku nieh baru nak beli tiket.. hahahah... harap² belum sold out.. hehehe..

Ini aku join untuk kategori ibu dan anak dulu... utk bapa dan anak next entry.. sebab kena buat asing².. senang nak judge yer juri² yg bijaksana... cehhhh.. ayat kipas tak mau mati.. heheh

Kat bawah nie gambar aku ngan Ainna... Muka Ainna nie lain dari yg lain.. macam ayah kata dia nie baby wide screen... jangan besak sok badan wide cam bonda dah lar.. sebab sumernyer lebar... ikut bonda dia.. hahaha



Nama anak Bonda: Putri Ainna Najihah binti Ady Putra
Tarikh Lahir: 01 Mei 2009 (lagie 2 hari nak sambut besday yg pertama.. hihihi)

Tang mana yg seiras yer.. ermmm... ramai yang kata.. tang mata.. dan tang mulut... yerker kengkawan?? :)


3 comments:

Ena said...

hehehe..

yg pasti memg seiras la kak.. ainna memg mcm aka.. heheh

Gd Luck!!

aiDieNa said...

Thank you!

Yan said...

yezza
sudah diterjah yer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails