.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, April 7, 2010

HaDiaH Giveaway dah hantar tau!


Supposed entry nie dah post semalam... tapi kerana melayan hati yg sentap.. Kakpah takder mood nak blogging... so.. sekarang itu hati sudah ada sikit cool.. dan hari ini dengan rasminyer... rasmi jugak tue hihihi... aku nak bagitau sumer pemenang... adiah anda on da way.. sebab En. Ady dah post semalam... kesian kat En. Ady terpakser jadik penunggu kat Pejabat Pos sampai sejam semata² nak tunaikan hasrat aku agar hadiah² tu sampai dengan cepat kepada korang yg support contest aku... nak tunggu cuti.. Sabtu minggu depan ler kan.. lama lar jgk kan.. so ada baiknyer utang org disettlekan secepat mungkin.. pegang adiah org pon utang jugak kan ;) sib baik ler Pejabat Pos tu kat bawah opis dia jer... kata KLCC.. sumer ada.. hehehe....

Okeh.. korang.. terima lar adiah tak seberaper dari aku yg tak berapa nak ada duit beli adiah mahal² nie.. ikut² aku nak bagi adiah sebijik keta.. koman² keta kancil... tapi tak der owang nak sponsor adiah lar pulak... maklum ler akak tak pemes! Huhuhu :(

Tapi takper.. dengan terlaksananyer giveaway yg pertama ini... akan ada lar yg kedua.. ketiga dan seterusnya... sonok jadik organizer nie... ;) Thanks a lot ya to those yg bebetul supportive... join contest yg aku adakan tempoh hari... walaupon korang tak menang.. jangan lar kecik atiii.. sok² jgn serik nak join lagie.... saper tau sok² korang laks yg menang...

Okeh.. setakat nie dulu............ adiah dah post tau! Ohhh luper... Mekasih En. Ady yer... sebab dah menyusahkan diri sendiri demi memenuhi hasrat isterimu inie.. ;)


2 comments:

.::WaNiE::. said...

kalau ada yang return balik

meh bagi sy pulak

hahahaha

aiDieNa said...

Larrr... nak ker..? Aritu naper tak join giveaway.. ;)

Tak per.. pasnie saya buat cabutan bertuah jer.. sonong nak handle.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails