.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Sunday, April 11, 2010

SaKiTnyA HaTieee INieeee.....

Sangat2 geram dan tension... dah 2 kali aku buat draf.. dah taip panjang lebar.. tinggal nak post jer.. tup2 pc hang.... sakit sungguh hati inie... geram... raser cam nak baling2 jer lappy nie ke dinding... lam hati mmg dah bayangkan lappy nie yg ancur berkecaiiiiiii... sib baik bukan real.. kalau real... sure entry nie tak dak kat sinie... hahahaha... kata dah hancurrr kan...

Biler lar dapat beli lappy baru nieh! Sangat tak seronok biler punya idea melimpah ruah.. tapi tak dapat nak tumpahkan kat blog inie... dan bertambah sakit hati biler dah ditumpahkan.. owang lain tak bleh tengok pulak... yerlarrr... blom sempat nak publish... lappy dah buat hal... tak ker menjadi satu kerja yg sia2....

Ehh.. entry geram nie lepas pulak eak?

aku taip cecepat.. takut hang lagie.. ok post!

3 comments:

Ena said...

Alahai ciannyer.. huhu.

kak, thanks ye.. kasi komen yg malam td nyer n3 tu.. hehhe.. seyes la memg ena takut..hoho.. tp kene wat2 x takut gak la kan!..

.::WaNiE::. said...

lorr, takpe pelan2

rajin2 save ar

wani salu kalau nak taip panjang sikit kan, taip kat notepad atau microsoft word dulu, pastu copy paste kat dashboard, kalau hilang pun takdek la meroyan sangat hehehe

aiDieNa said...

Ena.. sama² lar kita kongsi takot itue..

Wanie.. tularr.. hubby pon selalu suruh kita wat camtu.. tapi..yerlarr.. nak cepat nyer pasal.. tak pk dah.. last² melopong sendiri..hihihi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails