.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, June 18, 2010

NeNeK KeBaYa dah MenGanDuNG??!


Nenek Kebaya tu bukanlah seorang nenek yg tua okay.. itu watak yang dipegang Diana Rafar dalam slot Lagenda di TV3.. Siapa tak tengok.. angkat tangan! Hehehe.. citer dia bleh tahan.. aku ikut time second time ulang tayang sebab yang sebelum nie nyer tak sempat nak tengok.. waktu tayangan dia masa tu masa opis hour.. dah abis pon siri ulang tayang citer tu pepetang kat TV3.. tanpa iklan tanpa gangguan... baru ler aku paham akan letak ceriternyer..

Hurrmmm.. bukan tu yg aku nak citer.. aku dengar berita nie kat Hotfm tadi.. dia kata Diana Rafar dah pregnant 5 bulan... tak cayer... sila guna khidmat Pakcik Google yg sedia berkhidmat menjalankan tanggungjawab.. anyway.. aku tumpang happiee lar kan... siyesss.. aku memang happy sangat biler dengar berita orang mengandung.. tak kira lar dia tu artis ker bukan ker.. anak itu anugerah Allah.. terima ia dengan penuh kesyukuran.. tahniah eak Diana dan Zamarul.. semoga dengan kehadiran si kecil bertambahlah rezeki dan kebahagian you all.. ;)


2 comments:

ayah,ummi, farish said...

mesti comei ank dorang nnt ekk

syariza09 said...

betol la..sy pn suka bila dengar org pregnant ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails