.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Monday, June 21, 2010

..MeMoRi ALyAA 4tH BiRtHDaY..

Hidangan yang tak seberapa..

..tetamu mula ramai..

..di setiap sudut.. sib baik umah tak banyak sangat perabot..

..sedang menunggu upacara potong kek..

..ini tetamu pertama kami yang sampai.. kawan sek. men. dulu.. Puteri Norshidah..

..muka puas.. walaupon letih tak hengat..

..ramainyerrr..

..budak2 nie tau jer kat mana kitorang simpan menan.. abis satu2 dikeluarkan..

..menyambut tetamu datang.. satu penghormatan bagi tuan rumah..

..ini kek Alyaa.. my friend Elinnur yang buat.. selain kek dia nie pakar buat cupcakes.. sesaper berminat boleh lar jengah2 site dia di totCupcakes.. cupcakes dia sangat sedap.. gerenti tidak mengecewakan.. ;)

..frust lar.. tak dapat amik gambar Alyaa dengan proper maser cake cutting nie.. bab aku berlari2 ke dapur cari pisau potong kek.. maser tu dorang dah tiup lilin.. chesss... dan En. Ady terlupa pasal kamera.. sibuk melayan si Ainna.. makanyer.. sesaper yg amik gambar Alyaa maser tu.. kirim2 lar gambar tu kat aku eak.. huhuhu...

..budak2 ramai tengah kerumun maser nie.. aku tangkap maner yg sempat jer.. kelam kabut..

..tengok.. gambar kek pon tak dan nak snap.. dah tobek sana sini si Alyaa potong baru tingat nak amik gambar kek dari pandangan depan... ohhhhhh... what a waste..
Next time harapnyer upacara nie lebih proper.. orang kena sentiasa bersedia.. cheewahhh!!


3 comments:

Kazaztan Team said...

cantik keknya...eppi besday alyaa

Ena said...

syoknyerrr...

bile la turn kitorg pulak nak baut camtu kan!.. ena tak pandai la kak.. setakat wat utk family blh la kot.. hall pun tak besar.. huhu..

cantik la kek tu.. kalo nak order camner erk? blh ker? blh la buat utk irfan bulan depan ker kan!.. hehe

aiDieNa said...

Kazaztan,
Mekasih dari Alyaa.. :)

Ena,
Perr nyer tak pandai.. Ena masak sedap per.. ayam goreng bercili tu perghh ikut rasa tak malu abis semangkuk aku ratah.. hahaha!!.. Sib baik masa tu diet.. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails