.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, June 22, 2010

'Lovelygift Giveaway Contest'

Contest kali nie dari Blogshop Lovelygift yang menjual tudung² yang sangat menarik.. kemas dan terletak jer aku tgk model patung yang pakai tudung tu.. design yg ada pon cantik² dan terkini.. harga.. hurmmmm kena lar ngan kualiti...

Tak cayer.. tengok nie.. contoh² tudung yg meruntun sanubariku... hihihi.. mmg lovely kan..




Kalau lar aku dapat satu tudung camnie... musti cantik biler digayakan.. kakpah memasang angan² menang adiah tudung.. hihihi ....

Okeh.. contest nie terbuka kpd sumer yg ada blog.. tarikh tutup 15/7/2010.. untuk maklumat lanjut sila rajin²kan diri klik kat
sini.. nak join contest boleh.. (rugi tak join.. hadiah dia menarik woo)nak beli tudung pon boleh... hehehe

Sekian.. jom...jom...jom.... jom join contest!!


4 comments:

Ena said...

owh.. ok gak nie.. mana tahu menang tundung ker kan kak!

Gd Luck!! :)

aiDieNa said...

Tu lerr.. kalau menang pucuk dicita ulam dah datang larr.. hehehe

lovelygift....everything u need are here said...

salam kak aidiena,

thanks sebab sudi joint contest kami.

akak tunggu result nanti ye, mana lah tau ada rezeki akak.

ok, selamat berjaya.

lovelygift....everything u need are here said...

salam kak,

akak dah berjaya jadi salah sorang peserta bertuah yg menang tudung kami.tahniah!! akak tolong bg email address, kitorang nak detail utk pos tudung....nak tau saiz dan alamat penuh akak.

thanks

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails