.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, June 22, 2010

BeRaPer RaMai YaNG KoRaNG TaU??


..sila klik pada imej untuk paparan yang lebih jelas.. atau di sini


Dalam gambar di atas terdapat lebih 100 personaliti terkenal dunia..
Kalau korang dapat namakan sekurang²nya 25 daripadanya..
Korang boleh lar anggap diri korang antara mereka² yang `well-informed'

Beraper ramai yang korang tau??

3 comments:

~aSHa~ said...

berpinar nak tgk ni....ehehe kena guna kanta tak?

Emy said...

takleh nk besarkan gambar la... tak nampak sapa2 pun..

aiDieNa said...

Sori lah aSHa dan Emy.. gambar tu besar sangat bab tu tak leh view cara biasa.. korang bleh klik kat link yg aku sertakan bawah gambar tu.. aku dah betulkan.. situ boleh view besar..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails