.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, June 2, 2010

Aritu di i-CiTy.. ;)

Aritu kan aku ada citer kitowang gie I-City yg kendian tak sempat nak explore lebih jauh lampu dah dipadamkan satu persatu... siyes.. sangat terkilan... tak puas ati weh.. bukan senang hendak ke sini hokey! Dan ini lah dia gambar yg tak seumpamanyer... kualiti sangat teruk biler tangkap di tempat gelap di tengah malam pulak tue... maka.. harap faham yer.. saya guna kamera hp cabuk jer... cabuk² pon banyak berjasa kan bagi orang yg suker bergambar cam aku nieh! Ada kemera mahal tapi tak guna... adalah satu pembaziran... ahahahaha! Ader sesaper nak adiahkan kamera mahai kat aku... uhukkkk... kot² ler ada kan... hehehe

..tuan blog harus tersenyum walau bergambar dalam gelap...

..kat situ banyak sangat barang² kelip kelap lampu lampa nie dijual tau.. raser cam melancong ke planet Marikh pon ada apsal Marikh.. Ntah! Ainna tu aku pakaikan jer habuan bergambar... tak beli pong! Sebab dia adalah sangat tidak suka memakai apa² di kepalanya..

..Star tu cantik kan kalau letak kat bilik.. tengok jer.. tak beli pon..

..Alyaa Aisha biaser lar.. menggeletis nak beli sumer benda yg ada kat situ.. dari satu ke satu kedai.. mata ngan mulut melopong tengok barang yg dijual..

..peace.. bonda nak tangkap gambar!..

..Aku.. mak dan anak²..

..sangat cantik rusa nie..

..dan ini lagi.. maser nie kitorang lam tempat pameran di musim sejuk.. kononnya lar.. cam sambutan krismas..

..tengok tu ada santa..

..sangat meriah dengan lampu.. terpegun si Ainna.. Aku raser kan kalau dia buat tema cam filem Avatar tu lagi lar cantik menarik dan tertarik dan mmg da-bomb!

..sambutan tahun baru cina pulak.. elok jer lepas snap gambor tu.. lampu kat situ dipadamkan.. cheh!!

..Ainna yg nak mula adegan liuk lentuk dalam Mei Tai.. sakit pinggang akak tau!


1 comment:

Ena said...

amacam kak? best tak? hehehe..

ena sebenanrnya nak bawak adik ena p sane senin tu.. tapi wan pulak tak sempat.. huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails