.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, March 23, 2010

UmaH KeCiK Pon Ada SwiMMinG PooL Tau!

Hahaha.. tajuk tak bleh balah... saper kata umah kecik tak leh ada swimming pool.. boleh larr.. swimming pool kami spesel.. boleh lipat².. sangat jimat ruang.. hehehe... murah pon murah.. ada macam² jenis dijual kat pasaran... pool nie ayah beli kat Tesco jer... kami adik beradik mmg suker sangat mandi pool.. hahaha!! Kat depan umah pon okey.. tak yah gie jejauh.. jimat masa.. jimat duit minyak keta ayah... biler kami mandi.. ayah cuci keta.. bonda laks wat keje umah.. kami tak yah sesebok kacau ayah ngan bonda.. sebab kami sangat seronok berendam dalam pool comel kami.... jom lar kengkawan... nak mandi samer??... Alarrr... tak muat larrr... pool nie kecik jer... kengkawan suruh lar parents kengkawan beli... berbaloi..baloiiii... ;)








3 comments:

Adlina Husaini said...

ala hepy aisya =D best ada adik beradik ramai kan..ada kawan..sian aisy kat umah, main dgn mummy and daddy jer

Syigim said...

teringat masa kecik2 pun kita ade "pool" mcm ni...sonok sgt. my mak siap sidai tikar kat pagar psl anak2 dia 5-5 pompuan hahaha...nk cover la konon hihi....

should buy one for my boys bila kita pindah msia balik. skang ni duk apartmnt kat dubai, my boys berendam dlm bathtub je hihi...

aiDieNa said...

Adlina.. kalau macam tu mummy ngan daddy kena arr cecepat dapatkan adik untuk aisy.. :)

Syigim.. umo baper maser mandi kolam tu.. :)) Siap bertikar bagai.. u beraper beradik??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails