.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, March 16, 2010

Masih MeNunGGu KaSiH Dari BaPa..

Kepaler sangat pening memikirkan masalah ekonomi.. hahaha.. kata Menteri Kewangan kepada En. Ady.. serabutt sehhh kepala gua.. hahaha... antara keperluan dan kemahuan.. keduanya sukar kuketepikan... dan kini aku terperangkap di tengah²... apa² pon... harap² segalanya akan kembali normal as it is by end of this year.. dah pertengahan bulan tiga ko... sekejap jer kan masa berlalu! Tak teraser.. dah nak masuk bulan 4 dah... tinggal 8 bulan jer lagi 2010 bakal dititi... setakat nie sedang berusaha keras agar segala impian dapat dijadikan kenyataan...

Ohh bercakap pasal perubahan hari.. hmmm... giveaway di blog ini akan tamat tak lama lagi.. so kepada yg nak join.. cepat² lah siapkan entry yer.. hadiah semua telah di tangan.. tinggal nak bungkus jer.. tak sabar nak tgk saper yg menang kan... macam² pengalaman ibu² meniti saat² melahirkan dapat kita bacer.. berdebar² jer macam kita pulak nak beranak.. tapi.. kaum ibu jer ker yg nak join contest?? Teringin jgk nak bacer pengalaman dari kaum bapa... kalau ada yg sudi berkongsi... jangan malu² sila²lah hantar entry...


image from google



2 comments:

Srifairus said...

salam..
kak ina, layout baru ni mcm tak brp best jer.. susah nk bc la kak ina.. aritu py lg best... hehe
just my 2 cent thought... hehhe

aiDieNa said...

Ini mesti guna browser Mozilla nie kan.. gunalah IE for better viewing.. kalau mozilla template blog nie akan appear lintang pukang.. tatau naper.. Aduhhh...kena cari template barukah..?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails