.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, March 31, 2010

MiNuM MiLO KeTui LoRrrr..

Pagi tadi.. sampai opis.. masuk bilik.. on pc & Radio.. hadap surat khabar baca headline jer.. then seperti biasa aku nak bancuh milo 3 in one aku.. dah gunting sachet segala... ngan sudu sumerr... terus kebelakang utk ke pantry buatan (dibuat oleh colleagues kat opis sekadar utk bancuh air.. (p amik air panas lar..) aku pon press ler paip tong RO water tu.... e'ehhh... tak der air.. baru ler aku nak belek tong.. kalau tidak tadi slumber jer straight to the point... tak der air rupernyer.. kosong!

Aku cabut tong tu... (dedolu maser blom kawen.. aku angkat sendiri tong air tu.. kalau air dah abis.. tp sejak dah kawen & beranak nie.. idak ler aku buat lagi.. kang rahim jatuh tak pasal jer... kalau abg kat opis lama dulu dia cakap kat aku.. "Pah.. ko angkat sendiri tong tu.. lenkali mintak tolong larr.. putus urat kentut baru ko tau!" Hahaha... sampai sekarang aku igt.. ehh.. kita ada urat kentut ker??) baru dok pk dlm kepaler.. kepada siapa hendak kupohon bantuan mengangkat tong itu... tapi blm sempat jawapan aku pastikan... mood terus down biler maner bebudak kat cubicle tu kata... air sumer abis.. wing belah kanan.. wing belah kiri pon... ayooo!! Gilo lah... ini lah kali pertama.... kali pertama Jabatan kehabisan stok air... wawawahhhh... kuat minum air eak org gomen! Takper².. minum air tu kan baguih.. tapi yg tak baguihnyer naper lar tak update stok.. patutnyer sblm air abis.. stok air baru dah sampai... aiyoooo!! Minum milo sejuk lorrr............ (berketui² bancuhannyerrr..)

4 comments:

.::WaNiE::. said...

wahahah sadis nye air pun abiss :P

Ena said...

kak,

ena bawak air tapis dr umah utk minum air.. sbb nyer mesin RO tu dah rosak.. gune kettle jer utk masak air klu nak bancuh kopi.. hu3x..

aiDieNa said...

WaNiE.. mmg sangat sadis... esok camner eak.. blom nampak tanda2 stok dah sampai.. :(

Ena.. rajinnyer siap bawak air dari rumah.. lagi dasyat kementerian eak.. rosak terus.. naper dorang tak baiki.. mender tu bukan guna service maintenance ker?

Anonymous said...

Woω, fantastic blоg layоut!
How long havе you bеen blоgging for?
уοu mаke blogging lοoκ eaѕy.
Thе overаll look of your websіte is wonderful, let alonе thе content!


My web sitе :: payday loans

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails