.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, March 3, 2010

Dah dapat Lesen `L'

Dia dah bertatih.. yer... dah 10 bulan pon kan.. hmmm... sekarang nie dah pandai nak mengemas pulak... apa² benda boleh dicapai atas kabinet TV... meja solek.. sumer digagaunya.. satu lagi.. dah pandai memunggah baju... aduhhhh... jenoh lar Bonda biler dia dah dpt lesen P nanti....


4 comments:

Ena said...

Ala comeyynyer aina.. dah boleh tatih dah dier ye kak!..

aiDieNa said...

A'aa.. sonok betul dia menyosong keta sorong tu.. hihihi..

Srifairus said...

kak ina, nk beli jg ler keta cmtu utk fahri.. mahal tak?? kat mn ada jual yerk..??

aiDieNa said...

Sri... barang nie banyak jer dijual kat shopping complex.. jenama playskool tu.. Abg beli untuk Alyaa dulu kat toys R us.. dah lama dah.. harga Kak Ina tak sure lah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails