.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Thursday, March 25, 2010

Aku TenSiON!!


Mintak nyawaa.... mintak nyawaaa... tarik nafas jap..... fuhhhh~ Penatnyer terkejar² ke hulu ke hilir.. naik atas turun bawah semata² nak uruskan flight bos yg secara tiba² diarahkan ke Penang esok hari... aduhhhh... gue tensi bilermaner.. setelah terkochoh² menguruskan semua benda yg patut.. tup².. En. Bos datang bagitau... "Zu.. cancel.. Dato' nak TPJ jugak yg pergi.. compulsory.." Ohhh... apakah...

Sajer lar tu nak kasik ketiak aku berpeluh²... ikhsss... sabar²... kitorang PA² nie mmg selalu lahhh.. dah biasa sgt buat keje² tergempar macam nieh... hahahah!!! Inie namernyer sesi senaman buang lemak... entah baper byk kalori dah terbakar tadi kan...

Okeh.. tak cukup dengan itue.. yg buatkan aku bertambah tensi hari ini..... aku terima 3 call daripada ntah sapa² nak jual insurans lar.. service kalau credit card kena curi lar.. join club lahhhh... oiiii... korang nie tak der keje lain kerrr... aku nie bukan Situ Nurhaliza... bukannyer Mawi... duit pon ader baper carik janggut kambing... yg korang dok proposed kat aku itu ini pehal... AKU TAK MINAT LARRRRR.... TAK MINATTT!! Sumer tu bukannyer free.. sumer nak kena bayar... aku bukan boleh belanjer duit aku simply like that... aku banyak komitmen.. banyak tanggungjawab... TOLONG LAR JANGAN GANGGU HIDUP AKU!!! Arggghhh tensionnyer biler dapat² call cenggini... hari nie jer tiga call... saper larat beb.. memuler tu aku sabar lar jugak... tapi kalau dah kerap sangat... tak jadik keje asyik nak menjawab kita tak minat.. dah tu nak kena bersoal jawab pulak.. suka atiiii aku larr woiii... aku tak minat.. tak minat larrr... pehal sibuk nak kena kasik reason bagaiiiii!!

Yang aku heran kan... camner dorang dpt no hp aku... infos pasal credit card yg aku pakai.. konon service ngan ape kejadah yg ditawarkan link ngan credit co. tu.... konon sebagai penghargaan aku sebagai pay master... so.. sbb credit card aku tak pernah sangkut... ko nak suh aku tambah hutang lagi lar eakkkk.... ohhhh kata Alif Satar.... Plisss.. plisss.. plisss... "Kamu jangan sebok... aku pakai credit card bukan utk tambah hutang!!"

Soriiii... ter-emo di sini.... letihhh arrr mengadap panggilan² camnie.... raser macam nak tuka no. tepon jer... !

2 comments:

Adlina Husaini said...

ina penah jugak tapi selamba je sound depa tu..ina kata kalau depa keep calling ina akan report sebab data peribadi ina dah diceroboh.

kwn ina yg banker penah habaq, kekadang ada orgyg tak bertanggung jawab dlm bank jual data customer

aiDieNa said...

Yer Ina.. rasernyer mmg keje org dlm.. kalau yg jenis paham bahasa tu takper.. senang jer kita cakap.. yg jenis tak paham bahasa dan tak dapat terima penolakkan tu yg buat sakit hati tu.. org tanak nak pakser² pulak.. :X

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails