.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, March 26, 2010

..ConTeST TeLaH TAMAT..

Emak saya telah menyambut hari lahirnya semalam.. in fact 2 celebration.. pertama ketika detik 12.00 malam 25/03/2010... my sis bring home 2 cakes.. satu kek kosong.. (mak tak suka kek berwarna-warni dan berperisa²) dan satu lagi cheese cake.. dan berpuluh cucuk sate... hancur dietku hari itue.. bab kena pakser makan.. huhuhu.. Esoknyer laks My bro n my other sis bawak mak kuar p makan.. dorang memasing dah bagi mak adiah.. aku jer yg belum... sebab blom berkesempatan kuar membeli.. beli sekali lar adiah untuk mak ngan my MIL yg birthdaynya jatuh pada hari ini pula.. sungguh ironi kan.. birthday mak n MIL selang sehari sahaja! Nak kasik adiah aper eak kat ibu² kesayanganku ini..

Oh yaa.. semoga kedua² ibu ini diberkati Allah... dipanjangkan umur.. dimurahkan rezeki menikmati hidup dengan penuh kebahagian... Aminnn...



Dan dengan itu juga diumumkan.. secara Rasminya... Bonda's First Giveaway: Contest Anugerah Terindah telah tamat... Terima kasih di atas semua penyertaan... Alhamdulillah.. penyertaan menggalakkan... Bukan mudah kan org nak menyertai contest yang kena karang mengarang nie.. bukan mudah... jadik berikan tepukan gemuruh buat semua peserta yang telah bersusah payah melenguhkan jari jemari mereka menari di lantai keyboard masing² semata² untuk menyertai contest yang BoNDa anjurkan... I'm touched.. sob.. sob.. Really.. kerana anda semua merupakan ibu² yg penyayang.. tabah dan sudi berkongsi rasa kasih sayang anda dengan pembaca semua...

Sekarang sessi penjurian bermula... saya akan baca kembali entri² yang telah dihantar satu persatu.. walaupon aritu dah baca kan... tapi saya perlu lebih konsentrasi membacanya kali ini kerana mahu menentukan pemenangnya...

Kengkawan yg lain pon dijemput.. dialu²kan bersama² saya membaca entri² yg telah dihantar ini... sungguh banyak yang dapat kita pelajari dari pengalaman² ibu² ini melahirkan Anugerah Terindah dari Allah ini... kita hayati dan jadikan pedoman.. bukan mudah untuk bergelar ibu... dan bagi bakal² ibu.. semoga pengalaman² ibu² tabah ini dapat menyuntik semangat anda melahirkan bayi anda sendiri nanti...

Okeh... kita mulakan penjurian sekarang!

3 comments:

Ena said...

Hepi Besday Buat Mak Akak ye..
Same tarikh ngan ayah ena kat kg.. hu3x..

Nida said...

Selamat ulang tahun buat bonda Zurina.. semoga Allah memberi kebahagiaan dan keberkatan buat beliau..aminnn

aiDieNa said...

Tima kaseh sumer yg menge-wish hehehe.. Insyaallah disampaikan kepada Mak nanti.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails