.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Thursday, December 30, 2010

..Yeay!! EsOK cOtiiii..

Pagi tadi maser nak mandi sangat excited.. En. Ady siap datang bilik air semata² nak bagitau aku "Yang Esok Cuti.. aku lagie lar.. ehh.. betul ker??  Tak dengar pon dorang bagitau.. betul.. tu kat TV.. rupa²nya PM dah announce dlm berita... bestnyer kan.. yeay tak yah drive sorang pi opis esok.. kalau tidak En. Ady cuti sorang² lepak rumah sebab dia nak abiskan cuti dia.. dan aku musti bekerja.. yerlah.. cuti dah abis.. huhuhu.. tak ahh.. ada lagi 3 hari.. tak per.. simpan utk tahun depan.. tup² PM dah annouce macam tu kan.. aper lagie.. pucuk dicita ulam mendatang lar... bagaikan mak buyong disurungkan bantal.. Opppsss!!

Gambar² kat bawah nie tak der sangkut paut dengan tajuk entri... sajer nak share kat sini... pic puteri² notti kami... hari pi 1Utama aritue... ok arrr... mood sik ada nak mengarang... layan gambar jerlarrr...






















1 comment:

Ena said...

hehe..

cam ena la.. dah call cc bgth nak EL, tup2 cuti pulak esok.. tu yg dalam dilema.. terpaksa p jugak.. hehe

ena pun suka wat entry ngan gambar yg tak berkait.. heheh.. biar la kita punyer kan kak.. hihi :D

g maner kak esok? kami tak ke mana2 la gamaknya sbb wan bz sokmo.. huh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails