.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Sunday, December 5, 2010

..Waa.. Banyaknyer FoReiGNeR..


Baru perasan tadi... first time feedjit aku tayangkan 4 foreigner yg mungkin memang asal orang Malaysia.. aku raser lar kan.. tak kan omputih/bangsa lain bacer blog Melayu pulaks.. hehehe.. sajer jer buat entri nie untuk rekod blog yg tak baper nak go on nie.. kalau blog femes ames.. sure tak heran dah kan.. dah banyak sangat owg dok terjah blog depa..  hehehe.. ini kes tak der idea lar nie.. sonok kan biler blog kita dibaca oleh owang² jauh nie.. walaupon dia masuk hasil pimpinan pakcik gugel yg baek ati.. walaupon yg jauh tu sememangnya kenalan kita.. aper kes??  Hehehe.. at least kan.. at least dowang ingat jugak kat kita kan..

Hai Pengunjung Blog Bonda dari..

1.  London
2.  Bandung
3.  Brunei
4.  Dubai

kedatangan anda dihargai.. walaupon tersesat kekdahnyer.. hehehe
enjoy your stay..
waahh macam tumpangan Mek Limah lak lagaknyer..


Okeh entri perasan diakhiri dengan ucapan.. kasik lar chan.. sekali sekala Kakpah nak angkat sendiri.. ",)


4 comments:

Ena said...

yerla kan kak, walaupun dok jauh sudi juga menyinggah.. ;D

yg dekat ni nyinggah.. heheheh.. tapi ada masa tak sempat nak tinggalkan jejak.. sempat baca je.. huhu

deidaa said...

glemer gile blog ko,
ni yg aku jeles ni theheh.

MumMe said...

mumme org jauh yg selalu menyinggah...
buat lepas rindu tanah air...
jauh di mata dekat di hati,kan, kawan...

aiDieNa said...

Ena,
Samer lar Ena.. selalu singgah tapi kalau tak sempat tak berjejak..

Deidaa,
Maner ader glemer Fida oii.. blog cap hayam jer nieh!

MumMe,
Mekasih yer sebab selalu singgah sini! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails