.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Monday, December 27, 2010

..TahNiAH MaLaYSiA..


Salam... terlebih dahulu.. tahniah kepada skuad bolasepak negara kerana berjaya menundukkan pasukan Indonesia dengan 3 gol tidak berbalas... cayalah!!  Semoga semasa Perlawanan Akhir Kedua di Stadium Gelora Bung Karno, Jakarta Rabu ini akan menobatkan Malaysia sebagai juara baru Piala AFF... Malaysia BOLEH!!


Jalan lengang kan arinie... laju jer keta meluncur ker destinasi.. Aisha ada ngan aku kat opis nie.. minggu depan secara rasminya dorang akan memasuki alam pra sekolah... lagi awal lar kitorang kena bangun.. sebab dedua kena mandi.. bersiap.. uhuhu.. camner lar eak.. harapnya semua berjalan lancar..

Okeh.. nak sarapan jap!  Makan sumer.. :)

5 comments:

Dilla Ady said...

eh..same lak tajuk entri kite ari nih..

mintak2 malaysia menang game seterusnya..

IxoR@ said...

Malaysia boleh...

Kat Indon jangan tak boleh....

:)

Hanis Azla said...

tahniah utk pasukan Malaysia.. Betullah next week anak2 dh start sekolah, so akan sibuklah kita di pagi hari.. Salam kenal yer..

deidaa said...

mggu ni je jln heaven...
mggu depannnn? tensi grrr grrr :P

aiDieNa said...

Dilla Ady,
Tu lar pasal kan Dilla.. blogger nie selalu berpaksikan topik yg sama.. sementara masih hot.. ehehehe..

IxoR@,

Betul tu betul.. jangan pulak gentar di tanah orang.. semangat mesti kental..

Hanis Azla,
Salam kenal juga dari saya.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails