.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, December 8, 2010

..KoRaNG DaH DaFtAR??..


Korang dah daftar  dengan AG??  Maksud aku kepada penjawat awam sahaja.. aku tau banyak kementerian yang dah practice slip gaji secara online.. tapi kementerian kami baru nak buat this coming January onward.. so lepas nie idak ler lagie tertunggu² Par antar slip atau nak query kat Bahagian Kewangan.. kalau ilang pon senang jer.. boleh diakses di mana jua.. print lar baper kali pon.. memudahkan.. bagus!


3 comments:

sw33tdarling.com said...

swasta tak yah laa kannn?

Ena said...

hoho.. ena lom daftar lg kak.. tak leh nak masuk2.. tensi dah nunggu.. mrmm..

aiDieNa said...

sw33tdarling.com,
Yup.. confirm takyah.. hehehe

Ena,
Ramai sangat lar yg online kat website tu.. tu pasal jammed..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails