.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Monday, December 13, 2010

..TerKoJut BeRuK!!..


Saper bukak blog pagi tadi??  Perasan tak arinie Nuffnang macam mengong sikit.. terkejut beruk akhakkkk biler tgk account yg kukumpul sekian lama tinggal 9 hengget lebih jer.. maner ader aku cash out pon.. segala BE yang berbelas² tu pon lenyap dari pandangan mata.. mimpi ker hapo nie?? Bukan kejap cik oiii nak kumpul banyak tu weeiii.. niat di hati takmo kuar... nak biar banyak² dulu.. sekali check² akaun pagi tadi... hambek ko.. sepuluh hengget pon tak sampai... punya duka nestapa.. gundah gulana... dan tak keruan fikiran aku maser tu.. bersangka baik..  rasernyer memang berlaku sedikit masalah teknikal kat nuffnang tadi... tepat sangkaanku.. dalam kul 11.00 aku bukak balik akaun.. kuperatikan analitik pengunjung pon mula dari pukul 11.00 pg... yg sebelum² tu nan ado kan... hurmmm... yg penting.. yg paling penting.. amaun terkumpulku telah kembali pada yang asal... BE²ku juga... Leeeeegaaaaaaa.. ~!  Tetiba raser nak kena cash out duit nie.. hehehe.. Akaun aku jer macam tu ker akaun korang pon samer??


1 comment:

deidaa said...

Sori aku nk tnya 2soklan bodo & ketinggalan sket.


1. Camne nak buat acc. nuffnang?
kena byr ke?

2. Camne ko buat yg 'YOU MIGHT ALSO LIKE' tu?.
Entry2 kat situ otometik kuar @ ko yg plh?
Aku nak buat dh lama tp aku xreti.. seriously!
Ajar aku blh?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails