.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, December 24, 2010

..Good MoRNiNG!!..


Salam pagie Jumaat.. tengahari dah pon hehehe.. sibuk pepagie uruskan itu ini.. pasal tu lar kan lambat bersiaran... nie pon urusan masih belom settle... sib baik Aisha tak ekot arinie kan.. sebab ayah dorang cuti.. abiskan cuti tahunan yg tak bleh carry forward... tinggal baper hari jer lagie kita nak melangkah ke tahun baru kan... banyak ker resolusi korang yang dah tercapai... aku?? Hurmmm.... ada resolution yg terpakser di carry forward jugak... timeline terpakser dipanjangkan atas sebab² tertentu... harapnya tahun depan tiada aral yg merintang jalan dan semuanya akan dapat dicapai dengan jayanya... Amin...  

4 comments:

syariza09 said...

thn baru, semangat baru

IxoR@ said...

selamat petang....

selamat bercuti hujung minggu!

Dilla Ady said...

misi nk mengkuruskan badan dibawa lagi ke tahun depan..huhuh

aiDieNa said...

syariza09,
Betul tu.. semangat baru.. :)

IxoR@,
Sama² lar kita menghabiskan cuti..

Dilla Ady,
Eh.. macam tahu² jer.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails