.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Thursday, December 17, 2009

Saper Nyer Lagie Panjang... Huhu!

Aku kan jeles tau biler tgk bulu mata... (alis mata) org panjanggg.... cantikkkk... lentik... sbb kan... dalam kami 8 beradik.. aku sowang jer yg bulu matanya short and straight... adik badik aku yg lain kan... including 4 org anak lelaki mak.. bulu matanya sumer cantik melentik.. Aku pon.. pelik lar kan.. apsal aku sorang macam anak itik hodohhh... huhu... tapi kan setelah disiasat.. ruper²nyerr... aku ikut bulu mata mak daaa.... short n straight... patut lerrrr... ada baka rupernyerr.. Tapi kan.. kecemburuan itu terubat jua.. bila aku tgk mata anak² aku.. bulu mata dorang panjang.. lebat dan melentikkk... sukerr sgt.. tgk mata dorang cantik jer.. cuma si Ainna jer.. baru 7 bln kan.. bulu mata dia dulu aku igt mesti short n straight cam aku... coz dia sorang anak aku yg bebetul copy muka aku... tapi kan.. dari sehari ke sehari.. aku perhatikan.. bulu mata Ainna makin panjang... ntah lerrr... ikut aku ker... atau cam kakak² dia yg ikut.. ayah.... Tengok kat bawah nie.....






Bulu mata bonda tak der sini yer... segan arr nak tunjuk... hahaha..... ;)

3 comments:

Ena said...

he3x.. kisah bulu mate yer kak.. :)

miss♥wahida said...

ala kak..bulu mata saya pun pnjng n lurus..gna jari pun boleh..dah upe bulu mata unta lak hahahhahah berdekah-dekah...

aiDieNa said...

A'aa Na... bulu mata panjang okeehh arrr... kalau bulu idonggg... eiiiii....

Yda..Iyerrr... bulu mata unta takmo... burung unta okehhh... hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails