.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, December 29, 2009

En. Ady buat aPa?

Sedang aku sibuk berkecah kat dapur... tgk... aper En. Ady sedang buat.... haaaa... laki aku mmg suker layan games nie.. dah nama pon lelaki... daaa... aku tak minat larr... games tembak² mender tah nie... baik aku jadi petani ker penternak ikan ker.. tukang masak restoran.. hahahah... kalau dia main games nie.. jgn lar dok ckp ngan dia.. macam ngadap batang kayu.. haram dia tak dengar apa kita cakap... org sibuk nak menembak lar katakan...
En. Ady kalau tak layan game nie dia suka tgk anime Naruto.. selalu dia layan anime time anak² dah tido.. kul 1.00 2.00 pg sanggup berjaga tuu... ikhsss.. ikhss.. ikhss....

Korang tau game aper nieh? Pernah layan?


Tanak kasi dia layan tu sumerrr?? Senang jer.. suruh jer tuan² puteri kerinting tu kacau...
"Ayah... kakak nak tengok citer Boo ayah.." Boo tu citer (Monster Ink)..
"Ayahhh.. Aishah nak tengok Upin Ipin.."
"Ayahhhhh... nak tgk citer.... ayahhhh... ayahhhhhh.... " Selagi tak bagi.. selagi tu lar dorang dok keliting kat kiri kanan ko.....
Sekarang nie ada citer terbaru... ermmm citer Barbie Thumbelina (aritu dah pernah tayang kat tv) dan satu lagi citer Thinkerbell The Movie..... citer nie ngan mak² budak sekali layannnnn... heheheh....

3 comments:

comey_lote said...

ayah kena la mengalah ngan anak ye tak??hihihi

aNisA aHmAd said...

game tembak2 n naruto peberet naufal jugak.. ayah2 muda mmg prangai cm tu ke sume? huhuhu.. xpe la atleast hubby kita depan mata.. (^_^)

aiDieNa said...

Mmg Ida.. nak tanak kena jgk ngalah ngan anak...

Nisa.. aku raser org2 bidang IT nie sumer camnie larrr...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails