.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, August 6, 2010

..TerSeKat & DiSekat.. Ohhh...


Dengar lah keluhan jiwa dan ragaku.. huhuhu... aku dah tak bleh view shoutbox kat blog inie juga blog kengkawan... dan aku juga tak bleh bukak website nuffnang.. juga tak bleh view sumer iklan² nuffnang dari opis... I am restricted... Ohhhh.. kejamnyer dunia...



So kengkawan.. harap paham kenapa apa yg korang shout kat kotak jerit tu lambat berbalas.. aku cuma boleh view kat umah... setelah seharian penat bekerja... menunggu En. Ady pulak kat umah mak sambil melayan anak²... sampai umah.. badan tersangat lar letih... kengkadang.. bila sampai umah.. aku terus tido tanpa sempat mengadap pc.. nak hadap cammaner.. nak² dare En. Ady galak nak tengok cartoon kat pc.... ayahnyer plak sibuk nak main game.. aper lar nasib kan.. huhuhu..

Nak berhubung.. korang tinggal lar komen di ruang komen entri sebab hanya itu medium yg belum disekat...


4 comments:

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

kat opis akak dah lama tak leh view nuffnang, shoutbox dan segala mak nenek. huhu. nak update blog pun tak boleh.. hanya boleh tengok dan bg komen jer..

aiDieNa said...

Yer ker.. ikhss.. senasib lar kita.. tapi yang peliknya.. ada jer yg dapat view.. sekatan tak sekata.. camno tu??

ratna said...

hm... heran.. alhamdulillah kat sini masih okay semuanya. sepatutnya tak boleh tau cam gini kan..kata KPkomunikasi&K. pasal tu saya tak letak shoutbox..bila jadi mcm gini rasa tension jer sbb saya tau punya mesti satu hari nanti kena blok gak.

aiDieNa said...

Ratna,
Letak shoutbox tu bukan apa.. supaya senang kengkawan nak tinggal instan msg.. cepat dan mudah.. tu lar pasal kan.. KPKom tapi nak komunikasi sumer tersekat² laks.. camner nak celik IT nieh??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails