.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, August 17, 2010

..MaKaN EsKrEM SaMPai TiDo..

Aku tak tau nak buat apa nie.. bosannyer.. mood blogging dah lama sesat tak jumpa jalan pulang.. malas kemain.. malas sebab server lembab lar sangat kat opis nie.. dan sekarang aku mengantuk lar pulak.. (mak aii bleh tertido lak sambil menaip nieh! Ehehehe).. Okeh sapa posa angkat tangan!! Nak makan eskrem?? Sedap.. tak cayer?? Tengok Ainna makan sehingga menjilat dagu.. hihihi..

Sekarang sumer benda nak buat sendiri.. makan pon nak sendiri..

..dulu beli dua jer benda.. sekarang nak beli apa² kena beli tiga.. kalau tidak si kecik nie mengamok.. kalau dia diketepikan.. dah ada perasaan tau!

..excited sangat dia biler dapat eskrem nie.. serupa ngan kakak² punya.. dan dia dapat makan sendiri.. bersungguh² tu makan..
..banyak sangat eskrem nie.. sempat lar nak termenung sementara nak abis..

..makan lagi.. bonda terpaksa gesa dia makan cepat².. nanti eskrem cair.. abis sumer comot.. walaupon memang dah comot!

..menung lagie.. aduhaiii..

..dan lagie.. biler nak abis nie??..

..makan.. jangan tak makan..

..dah ngantuk larr...

..bangun²!! Tak bleh tido.. eskrem tak abis lagi tu.. haa.. jilat² yg meleleh tu..

..jilat kasik bersih..

..teruskan usaha.. hingga berjaya!..

..comotnya.. anak saper lar nie..

..alamak!! Dia nak tido balik..

..tengok.. dah nak abis.. you can do it..

..there you go.. don't ever give up okay..

..yeah!! Good girl.. pasnie bleh beli lagie.. ;)



1 comment:

Ena said...

pandai ainna makan aiskem yeh!.. seronok dapat bg budak2 makan aiskem kan! kesian kat anak2 ena tu.. tak leh nak bg selalu.. sesekali jekk.. huhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails