.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Sunday, August 15, 2010

..Give Away Raya dari Mrs Nor..


Tengok gambar di atas.. menarik kan hadiah² dia.. kalau lar dapat.. kan best.. hehehe.. mari.. mari.. mari kita join giveaway dari Mrs Nor.. syarat² yg Mrs Nor tetapkan senang lar sangat.. adalah merupakan satu kerugian kalau dilepaskan begitu sahaja... cheeewahhh!!

Mrs Nor nie suka kumpul barang antik tau.. antara yang menjadi koleksinya.. teko lama.. duit lama.. senjata lama juga koleksi English Style (yg nie tak pasti lar lama ke tak lama).. Mesti seronok kan punya banyak hobi.. dulu aku pon pengumpul jugak... pernah kumpul syiling lama.. setem² juga tiket bas.. ahahaha... dulu lar kan.. dulu... album syiling lama aku dah ilang.. :(( Ntah saper lar yg amik...

Okeh Mrs Nor bukak giveaway nie 10 hari jer.. tarikh tutup penyertaan pada 23/8/2010.. so pada yg minat sila lar kunjung ke umah Mrs Nor nie.. kalau tanak join giveaway jalan² kat kedai Mrs Nor pon per salahnyer.. kat kedai Mrs Nor macam² ada.. ala² KK Home Deco gitue.. pada yg berkenan dengan barang vantage.. tapi nak yg lagi murah.. boleh lar beli di sinie.. ok lah.. citer banyak takmo.. nak tau lebih lanjut.. klik ler di sinie..
Ok.. selamat berjalan².. ;)


1 comment:

MrsNor said...

salam aidiena
terimakasih buat entry untuk GA blog akak ... moga bertambah meriah GA ini dengan penyertaan dr rakan2 yg singgah di blog ini.. dpt 2 undi iyer..satu untuk penyertaan satu untuk entry.. sekali lagi terimakasih dan good luck

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails