.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, August 11, 2010

..Seal WiTH A Kiss..

Dapat kad dah tua² nie tua lar sangat kan raser lain laks.. saper jer yg suka bagi kad kat aku pon tak lain En. Ady ku cayunk.. hehehe.. pagi tu.. a day after my birthday.. time bangun nak p keje.. macam biasa aku akan prepare bag.. letak atas meje depan dan apa² benda nak bawak masuk keta.. and then I saw this pink envelope with my name on it.. at first ingatkan surat saman/denda aper pulak nieh.. sebab semalam tak ada pon aku amik surat tu letak kat beg.. seingat aku jugak tak der lar pulak bil² yang tertunggak... yelah.. aku biasanya masukkan sumer surat yg nak kena settlekan kat handbag utk aku settlekan di office biler ada maser terluang... dan biasanya sampul kaler merah/pink nie kan surat saman or denda... tu pasal aku terpikir macam tu.. aku pon belek sampul tu..
..puh lega.. kad rupanya... tengok dari tulisan jer aku dah tau sapa yg bagi.. tak lain En. Ady yg maser tu sedang sibuk sterika baju keje..


..mekasih abang..

..I am so touch with the words.. En. Ady nie tak pandai bermadah.. cukup pilih kata² kad yg penuh bermakna..


..semoga kasih sayang ini kekal selamanya..

..I love you too.. ;) :*


3 comments:

Ena said...

Alamak.. kak.. sy dah terlepas entry akak pasal birthday tu ker? sori...
apapun.. happy belated birthday kak.. Moga sentiasa beroleh apa yg dihajati & dirahmatiNYA sentiasa.. Amin

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

alamak........sgt romantik laaaaaaaa..hehehe best kan..lin pun, kalau dpt kad je dah cukup..janji dia ingat..kalu tak ingat, harus lin majuk!hahaha

semoga ina and ady bahgia slalu2 tau~ :):):)

p/s : takde nak tambah ahli keluarga ke ? ;)

aiDieNa said...

Ena,
Tak per.. mekasih for the wishes..

Lin,
Mekasih.. kitorang mmg selalu celebrate simple² jer.. mudah²an kan.. tambah ahli.. lagi 2 thn.. tapi kalau awal dari itu.. terima jelah hehehe.. Lin sendiri tanak tambah ker??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails