.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Saturday, August 7, 2010

I'm Not Going.. :(


Suppose aku di Sunway Lagoon sekarang nie.. joining My Water Moment with Sony TX5 event.. tapi.. aku masih di rumah sekarang nie.. aku dah hantar email explaining the situation.. aku tak dapat join the event since my FIL is very sick.. En. Ady dapat call semalam.. and we are going to visit him today.. whatever it is.. family comes first.. rite??

Well.. ya.. this is the second time... whereby.. I got the chance.. but couldn't grab... so sad.. terkilan yaa.. but.. orang tengah sakit.. tak kan kita nak bersuka ria.. nak jadik menantu hantu... ikhsss.. aku takmo dilabel camtu.. penyakit my FIL remain mystery.. sakit apakah ia.. penyakit mistik di mana²..

Di sini aku nak bertanya.. adakah diantara korang² yang tau kat mana penyakit² misteri dapat diubati... tapi.. aku takmo bawak jmp bomoh... aku mahu sesuatu kaedah yang berasaskan Islam.. kalau ada yang tahu.. harap sudi²kanlah membantu..

Semoga my FIL cepat sembuh.. dipanjangkan usia.. dipermudahkan ujiannya dan diberkati hidupnya... amin....


5 comments:

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

ala ye ke tak dapat gi..hmm..dah FIL sakit kan..nak wat camne ek..takpela, ada rezki lain masyuk nanti.. :)
sakit misteri tu sakit mcmana..?dia terbaring je ke..?

yatie said...

hai cik pah.....lamanyer aku tak jenguk ko...kadang2 jer aku ada online...tapi biasanyer aku dapat online sat2 jer kat opis....

yatie said...

hai pah....lamanyer kita tak sembang kan?? aku rindu ko...

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

bonda..lin tag GA teddy bear..bgtau kat sini jugak..sbb kot tak baca kat msg box tu kan..join la ye.. :)

IxoR@ said...

FIL kak pah, umur brape?

semoga cepat sembuh....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails