.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Thursday, August 5, 2010

Bila nak MASYUK.. BILER WEH??


Saper pernah join Hot Fm Masyuk??? Ada?? Ada tak yang pernah menang.. kasik lar tips weh... aku join tak masyuk masyuk jugak.. dok keluar² jer tak henti²... benci lar... tapi yang selalu menang lelaki kan.... argghhhh aku tension arrr biler dengar jer phone ringging.. tapi tepon aku tak bunyik... sakit jiwo wooo... ehehehehhhh... lagi tension biler yang jawab tu tak dapat.. baik kasik aku jer.. buang karan betul... tapi kalau dia tak dapat.. duit bertambah.. suka lah pulak.. hehehe... tapi next nyer panggilan lom tentu kan kita masyuk.. dah tension balik... ohhhhh... kalau lar dapat jadik penghantas sms yg bertuah itue... raya sakan ko! Ahahahaa.... jap nak tarik nafas jap.... fuh lega.... sajer jer nak lepas geram kat sinie... nak lepaskan rasa kuciwa... ok.. dah.



3 comments:

Ena said...

lega dah? ehehhe..

kak, ena tak pernah cuba pulak.. sbb ntahhh mungkin tak pernah terpk utk masuk.. Tapi selalu berangan MENANG! hahahah..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

lin slalu gak cuba...kalau dpt denga sume lagu la.........tp x penah nye dapat!hehehe

aiDieNa said...

Ena,
Baik tak yah cuba.. buat tension jer biler tak dapat.. tapi kalau nak cuba pe salahnya.. mana tau ada rezeki.. :)

Lin,
Byk kali dah kita cuba lar Lin.. nasib tak menyebelahi :( :((

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails