.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Thursday, January 14, 2010

PRETTY ZAZA BABY FACE CONTEST


Kali nie.. contest dari Cik Pretty Zaza untuk sumer mak pak yg raser anak depa comey.. hehehe.. aku tgh rajin godek album lembut nie (softcopy album) hahaha.. alang² kan... memandangkan.. dia kata had umo yg bleh join contest dari 1 - 6 thn.. so tak kisah lar kalau aku letak gambor si Alyaa maser umo dia baru nak menjangkau satu tahun kan.. sebab aku raser pic nie cute... tomeyyy jer Alyaa... ada lagi gambar anak² aku yg lain.. tapi letak satu jerlah kan... bukan juri jer berpinau.. aku yg nak pilih gambar nak letak nie pon berpinau jugak materrr... satu cukup kan.. hehehehhh..

Nie dia gambar yg aku nak masukkan dlm contest...

Nama: Putri Alyaa Safiah binti Ady Putra
Umur: 3 thn 7 bln (sekarang)
Jantina: Perempuan (of course!)

Berikut terma dan syarat yang dikenakan bagi sesiaper yg berminat nak join contest nie.. okeh.. join jgn tak join.. ;)

1) Terbuka kepada semua pem'blog'2 yang ada
2) Add blog ni dalam blog list anda ( sesiapa yang belum jadi follower.. )
3) Letak banner contest di sidebar blog anda dan banner mestilah di'link'kan terus pada ENTRY Ni
4) Umur anak-anak anda mestilah dari 1 hari hingga 6 tahun.
5) Letak gambar anak anda beserta nama, umur dan jantina.
( Secara otomatiknya anak anda akan dikategorikan kepada dua kategori iaitu, BABY BOY & BABY GIRL mengikut jantina mereka)
6) Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya saya boleh menjengah N3 anda (bagi link untuk entry tu sekali..)
7) Pemenang akan dipilih berdasarkan kecomelan masing-masing dan gaya posing yang menarik hati.
8) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 Febuari 2010 tepat-tepat pada pukul 12.00 tengah malam.
9) Top 10 bagi kedua-dua kategori akan diumumkan pada 10 Febuari 2010
10) Top 5 pada 15 Febuari 2010 dan pemenang akan diumumkan pada 20 Febuari 2010.


Sekian.. Selamat mencuba!

1 comment:

** Perfect Love ** said...

wah comlnya.. rambut kaler perang2.. sweet **

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails