.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, January 15, 2010

AlmariAdel - New Year Giveaway

Nie satu lagi contest yg senang.. jom join reramai... Mak si comel Adelia Qaira Umaira cantik nama dia kan ;) berbesar atie nak memberi zakat adiah sempena tahun baru...

Ini jer yg mak Adel mintak kita buat:

1. Jadi fOllOwer AlmariAdel + add AlmariAdel kat blOglist u'ols - DONE!
2. Tempek la banner giveaway nie kat sidebar - DONE!
3. Buat satu entry mengenai giveaway ni yang bertitle, AlmariAdel - New Year Giveaway. Jangan lupa letak pic kat atas tuh, OK~!! - DONE!
4. Tinggalkan link entry u'ols pada bahagian cOmment entry ni - DONE!
5. Closing date : 20.1.2010

Hadiah MISTERI menanti anda!!! Pemenang akan dipilih melalui cabutan yang akan dilakukan oleh DaddyAdel & nama² pemenang akan diumumkan selewat²nya pada 24.1.2010...

So kepada yg suker contest-montest nie tunggu aper lagi?? Tarikh dah nak tutup tu... :)


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails