.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, January 15, 2010

Happy Faces at Playground Contest

Tak kira.. tak kira.. aku nak join jgk.. ahahahaha.. puas aku godek² gambar semata² nak join contest Mama Syafi nie.. aku ada byk gambar bebudak nie kat playground.. tapi yg nie jer yg ada kat pc opis.. yg lelain kat hard disck En. Ady.. so.. kira halal lahhh.. letih sehhh nak buat sesi godek menggodek lagie...


Syarat²nyer:-


1. Mesti menjadi follower kepada Mama Syafi & Little World Gallery. - DONE!
2. Letakkan link Mama Syafi & Little World Gallery di dalam bloglist anda. - DONE!
3. Letakkan banner “Happy Faces at Playground Contest” Mama Syafi & Little World Gallery beserta link di side bar blog anda. - DONE!
4. Pastu, letakkan gambar kanak-kanak di playground. Pastikan hanya satu gambar sahaja yg dimasukkan. - DONE!
5. Mention nama kanak-kanak, pertalian dgn kanak-kanak, umur dan tarikh lahir di bawah gambar. - DONE!
6. Sila tinggalkan link contest anda di bahagian comment. Link yg ditinggalkan di shoutbox tidak akan dilayan ok. - DONE!

Perhatian:

Gambar mestilah menunjukkan suasana di playground, sama ada di shopping complex, kat playground luar, atau permainan berbayar pun ok. Permainan mesti yg stand still. So, basikal tak boleh ok.
Umur kanak-kanak yg layak ialah antara 1-4 tahun.
Kanak-kanak itu mestilah ada pertalian saudara tak kisah lah sama ada anak, anak sedara, adik atau cucu pun boleh (kalau ada la kan..). Anak jiran, anak kucing, anak tekak tu sume tak boleh ok.
Calon yg tak memenuhi syarat akan disqualified. So, sila pastikan semua syarat dipenuhi.
Tarikh akhir contest adalah pada tarikh birthday anak aku, Syafi yg ke-2 tahun iaitu 19/2/2010 pukul 10.10pm.
Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar yg paling happy di playground.
Keputusan adalah muktamad. Sebarang komplen dan surat menyurat tidak akan dilayan.

Sooo.. ini lar gambar anak dare aku yg sulong yg teramat lar suker naik gelungsor... tgk muker dia yg happy tak hengat tu.. sonoknyer jadik budak kecik kan.. main.. main.. main.. enjoy jer.. hmmm :)

Nama: Putri Alyaa Safiah binti Ady Putra
Pertalian: Anak
Tarikh Lahir: 14.06.2006


Ada pertandingan ader lar adiahnyer kan... ini lar dia pen-sponsor hadiah yg baik atiii itue... aku dah terjah tuan sponsor nyer blog.. macam² barang utk baby ada... cute-mute... aku suke... pada yg tak der maser nak p shopping or malas nak bersesak² kat shopping complex.. boleh lar jadikan kedai online Little World Gallery salah satu dari option anda... ;)

Mekasih yer tuan pen-sponsor adiah yg baik atiiieee.. ;)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails