.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, January 22, 2010

"Chomel"


Aku pasti di dunia online nie.. ramai yg dah tau kedai chomel ni.. especially ibu² yg breastfeeding their babies.. hmm.. sbb kedai chomel nie byk tolong ibu² berhati waja nie meneruskan niat suci murni depa dlm memenuhi tuntutan membesar bayi dengan hanya susu ibu..

Untuk pengetahuan u all yg tak tau... mehhh aku citer serba ringkas pasal kedai chomel nie.. haa.. bagi ibu² mak² kat luar sana.. yg fully breastfeed baby.. yg sedang pregnant.. boleh lar surf blog kedai online Chomel yang dipunyai Pn. Erni Fadzila Saharudin nie untuk membuat persediaan menyambut cahaya mata buah hati pengarang jantung u all.. sbb barang² produk keluaran chomel bukan saja seperti namanya "COMEL" tapi mmg lar u all perlukan utk membantu u all menyusukan bayi tidak kira di nana sahaja.. tanpa rasa segan.. malu.. dan aset korang tetap selamat terlindung ketika dengan bangganya menunaikan tanggungjawab seorang ibu.. Pn. Erni nie jahit sendiri nursing cover yg agak mahal kalau nak beli kat luar.. melainkan u jahit sendiri.. tu pon kalau ader maser kan.. so the choice is yours.. dengan adanya pilihan camnie.. tanggungjawab menjadi ibu dan memelihara maruah diri menjadi semakin mudah untuk ditunaikan... ohooo.. (pls jangan main selak² jer susukan anak depan org.. walaupun itu utk anak.. tapi.. aset anda hanya utk yg berhak.. pelihara sebaiknya.. jgn bagi mata² nakal itu melakukan zina mata... dan u all tau tak.. dgn cara u all tu boleh meransang org yg melihat menaikkan nafsu syahwat secara tak sengajerr.. mmg u all tak niat.. tapi.. org yg melihat tu manusia biasa.. ingat... selagi bergelar manusia.. selagi itu nafsu mampu menguasai segalerr.. terberceramah pulokk.. hehehe begitu lar mukadimahnyer... terlebey sudah.. so.. memandangkan saya masih ada baby kecik yg masih lagi menyusu.. Cik Erni.. saya mau adiah yg kat bawah nie.. boleh??



Mekasih... ;)


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails