.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, July 23, 2010

TuDuNG LoVeLYGiFT yang LoVeLy.. :)

TADAAAA!!
Dah sampai adiah contest aritu.. cepat, pantas dan tepat.. wahhh.. macam slogan ler pulak kan.. mau tak cepat.. pos laju katanya.. anyway.. wanna say sorry sbb lambat sikit nak siapkan entry nie.. keadaan mencemburuiku mengadap blog.. maka terpakser aku buat entri ini di kala lunch time ari Jumaat nan panjang inie.. hehehe.. harap² Cik Penganjur tak serik bagi saya adiah lagi.. ader ker..heheh

Bungkusan ini kuterima di opis... selamat.. kalau kat umah sure kena collect kat pej. pos laks coz kat umah tak der orang nak sign.. dapat jer terus bukak bungkusan ko.. sangat gelojoh!! Ahahaha.. tak sabar nak tengok tudung pree sebenarnyer..

Biler dah bukak... waaahhh pink u... plain pink.. walaupon aku bukan lar penggemar kaler pink.. tapi.. thank you sangat kerana tudung itu adalah sangat matching ngan kaler baju kurung raya yg aku tempah.. oppss!! Bocor sudah kan tema tahun nie.. ehehe..

Dan masa kat opis.. time² tu jugak akak terai tudung tu.. cantik dan simple..

Gambar nie diambil sendiri oleh tuan punya adiah.. di kala kekalutan utk ke tempat kerja.. masa nie En. Ady tengah bershower di bilik mandi.. maka sempat lar akak memprasankan diri sekejap jadik model tudung De Zahra nie.. hurrmmm... tengok.. cantik tak?? Bukan aku.. tudung dia lar..

Tudung pink baju cekelat.. heheh.. kata perasan sekejap.. akak pakai tudung tu semata² nak buat entri nie.. tudung sebenar aritu of course warna coklat.. kan owg kata secretary senget laks kan.. pakai tudung kontra giler.. jadik.. sila abaikan baju yg kupakai itu.. attention hanya pada tudung yer..

Yang aku paling suka ngan tudung nie.. jahitannya kemas dan awning dia terletak jer.. kira mmg cun ler biler dah pakai.. tak yah nak alter² dah.. otomatik muka ko jadik bujur walaupon pipi ko dah tembam macam apam.. hehehe.. kira sangat sesuwai lar kan nak mengaburi mata orang.. dan meyakinkan diri sendiri... aku masih selim.. hahaha..

Kain tudung nie ringan.. lembut.. dan labuh tudungnya sangat berpadanan.. idak ler menggelebang biler dipakai.. dan tak panas.. dan of course lar tak rimas.. dan sangat selesa... tak cayer?? Beli ler.. hehehe di sini...

Akhir kata buat Cik Penganjur..

Mekasih bebanyak yer atas adiah inie.. I like it so much... ;;)

4 comments:

Ena said...

wahhhhhhh.. dapat adiah!

Tahniah kak..

Seriously, memg cantik.. ena pun suka gak.. terletak je.. ;D

ratna said...

alamak haiii sweetnya kaler pink dia..

Chaon Cornerz said...

congrats dapat adih..=) pasni bleh join contest banyak2 lagi.. baru ade semangat ble dah menang kan.. =)

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

aduh...tahniah la aidiena...lin punye la tunggu kot la sangkut!hahaha takpela...kira tudung raya siap dah la ek! :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails