.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Monday, July 26, 2010

..103 Balcony..

Akhirnya.. berjaya jugak aku uploadkan sumer gambar² nieh! Giller lembab line tenet semenjak 2 menjak nie.. apasal lar eak.. bosan tau nak wat entri dengan kelembapan teknologi yg melampau inie!

Okeh.. korang pernah tengok gambar nie.. sure ramai yg dah pernah dapat gambar nie kan.. aku pon dapat dah lamer.. dok peram jer dlm mailbox.. email ngan gambar² menarik biasanya aku akan save utk kegunaan masa hadapan... biler tak der idea nak tulis blog nak kongsi ngan korang kan.. tengok sengsorang tak best.. tengok secara berjemaah itu lebih afdal.. ekekeke..

Okeh... ada ker yg teringin nak p ke balcony nie?? Kalau diberi peluang nak?? Aku?? Nak.. nak.. nak... tapi seriau kan... bayangkan.. kalau lar kaca balcony nie berderai... aper lar yg akan jadi yer.. wushhhhh.. kusss semangat... ngeri ko.. tingkat 103 tue... Tapi aku yakin.. org yg design balcony nie dah lengkapkan ciri² keselamatan sebelum membinanya.. pepepon.. org gayat.. tengok kat gambar dah lar kan...

..berkabus ko..

..wah.. sedapnya dia landing..

..budak² memang sangat beranie..

..bleh nampak Heli dengan jelas dari sini..

..Ya Allah.. bapak budak pon nak landing..

..tengok kecik jer.. sayup pandangan di bawah tue..

..kecik jer rasa atie nie biler tengok gambor nie.. jgn fokus kasut... tengok yg di bawah kasut tu..

..wah.. wah.. siap boleh teropong lagie..

..agak² saper ler punyer idea kan..

..tak abis lagie dia dok menelek..

..puas menilik sampai mengantuk.. ahaha.. nak tertido lar pulak eak..

..sangat mengujakan.. menakjubkat??..

..dari pelbagai sudut..

..take ur own sweet time..

..yang nie macam takut².. terkepit² kaki dia.. berdiri pon tepi² jer..

..hujan sudah..

..di tingkat 103..
Ada BRAN??


1 comment:

Ena said...

ngeri la nak tengok mcm tu.. rasa tak sanggup je... ena memg gayat nak tengok benda2 tinggi apatah lagi kalau sampai mcm tu.. huhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails