.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Monday, July 5, 2010

SiaPa MaK AnDaM Dia??

Jom tengok gambar kat bawah nie kalau nak tau.. hehehe.. tanak tau pon tak per.. tapi kalau tengok otomatik akan terTAU.. walaupon tanak tau.. sooo.. tau² jerlah!

Nie pengantin pompuan kenduri yang aku attend kat Kota Kuala Muda aritu.. sepupu aku.. sedar tak sedar dah nak jadik bini orang.. ingat lagi dulu dok nangis nak berkepit ngan mak dia jer.. tanak ngan owang lain.. sampai payan Mak Long nak gerak.. ikhs.. ikhs.. ikhs.. masa.. masa.. laju jer berjalan..

Ini.. aku.. yang dah ketara kematangannyer.. tua hehehe

..haaa... nie lar dia mak andam pengantin yang sendiri masih blom kawen.. adik aku no. 7.. sepupu² kawen amik khidmat adik aku jer.. dah tu per guna pandai mekap kan.. dia nie memang minat ke arah benda² kreatif.. utk pengetahuan sumer.. adik aku jugak amik tempahan menggubah hantaran.. kalau minat bleh emel aku personally.. harga bleh kowtim.. ;)

..closed up sikit..

..ok ker mekap nie?..

..simple jer..

..Nisah & Zaim..

..enjoy the unforgetable moments..
..pengantin bersama anak²ku..

..persalinan utk ke tempat lelaki pulak..

..senyum lah.. pengantin tak bleh masam²..

..hmm.. nak closed up mekap mata sebenarnya..

..Semoga Berbahagia!..


1 comment:

Irzan Samaden said...

Salam..
Saya ada membekalkan kain jubah berbatu untuk dibuat jubah atau baju kurung..

Harga dibawah harga pasaran dan pembelian pada 10 pasang keatas akan mendapat harga yang istimewa..

Sesuai untuk surirumah atau sesiapa yang ingin memulakan bisnes online..

layari
http://www.facebook.com/QistCollections
atau
http://qistcollections.blogspot.com/
untuk updated kain2 terbaru dari kami..

hubungi :
Irzan:012-2724949
Naza:012-9752114

email:zanth_nz@yahoo.com
:nzath_babe@yahoo.com.my

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails