.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, July 20, 2010

..BiLa ALYaA BerBaJu KuRuNG..

Dia takmo bukak.. aduhhh.. ini baju anak kakak yang nak jahitkan baju kami tu.. baju kurung untuk raya.. menggelabah ko cari tailor nak jahit baju... sana sini tak dah tak terima.. ada yg nak terima.. harga mahal lar pulak... sekali tukang jahit ada kat opis larr.. kakak satu department ngan aku jer.. sib baik dia sudi nak terima tempahan.. tapi baju kurung jerr.. merasa lar kami pakai baju sedondon lagi tahun nie.. tahun lepas tak.. dan gambar² kat bawah nie amik semalam.. kakak tu suruh Alyaa try baju anak dia.. kalau padan senang nak jahit.. tak yah lar amik ukuran bagai kan... and its perfectly suite her.. cuma tang bhgn pinggang tu ketat sikit.. pinggang Alyaa besor.. hehehehhh... tengok ler nak dare nie bergaya ngan baju orang.. hahahah..

..cantik pulak aku tengok kaler biru nie ngan dia..
..biler amik gambar jer.. tak abis² ngan peace dia..

..berdiri tegak Bonda nak tunjuk gambar nie kat aunty yg nak jahit baju kakak..

..bergambar duduk pulak..

..dia dah lapar susu sebenarnya time nie..

..dah letih bergambar.. biler lar nak sudah nie Bonda.. kakak dah lapar..



2 comments:

IdzaLia said...

alahh... manisnya anak dara akak...

aiDieNa said...

idzaLia,
Manis ker.. heheh.. manis² nie payah nak jaga..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails